![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
אם היית טורח לקרוא מה שרשמתי אמרתי שהעיצוב והאתר עצמו מופרדים לחלוטין.
הקובץ של העיצוב שמור בצורה שכזו בשם html.php (כמובן שזה לא הקובץ רק סכמה קטנה): קוד:
<?php echo <<<CONTENT <html> <head> <title>$sent_sitename</title> <meta name="keywords" content="$sent_keywords" /> <meta name="descrption" content="$sent_descrption" /> </head> <body> <div class="page"> <div class="header"> <h1>$sent_sitename</h1> <h2>$sent_slogen</h2> </div> <div class="menu"> $sent_menu </div> <div class="middle"> $sent_middle </div> </div> </body> </html> CONTENT; ?> קוד:
<?php include("global.php"); SOME SQL STUFF TO GET MENU AND PAGE $sent_sitename = $global_sitename; $sent_middle = $page_row['content']; . . . include("html.php") ?> שכחתי לציין שאני מתכנת PHP או 4 או 5 חודשים אני לא בטוח (הייתה לי הכרות לא רעה עם VB6 שממש לא דומה לPHP קודם לכן). וHTML אני מכיר כבר כמה שנים אך לא הייתי מודע לתקנים וכל זה עד בערך הזמן שהתחלתי לתכנת גם. בקיצור ידע בתחום יש לי פחות מחצי שנה. עריכה: ציטוט:
ביטוים רגולרים אני יודע את הרעיון אבל לא זוכר את ההגדרה המדוייקת של כל דבר. איך אפשר לדוגמה את הקוד שהצגתי מקודם לקצר וחשוב יותר איך להוציא משם את הHTML? לאן להעביר אותו? תודה. עריכה שנייה: יהיה נחמד אם מישהו שמבין בPHP ברמה גבוהה יוכל לשבת מולי במסן או משהו ושאני אראה לו קבצים מתוך המערכת שלי והוא יגיד מה דעתו ואיך ליעל אותה, כיוון שלכאן אני לא הולך להעלות את כל המערכת מן הסתם... Last edited by Shay Ben Moshe; 15-02-09 at 22:11.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|