|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
יש לי את ה lg viewty, אני מאוד מרוצה ממנו...
לא יודע למה אתם אומרים שהוא איטי. הוא עובד לי ממש רגיל כמו כל פלאפון אחר... מבחינת אפשרויות הוא מצויין... הבעיה היחידה בפלאפוני מגע זה המשחקים... מעצבן לשחק איתם משחקי JAVA וגם העניין שאין ערכות נושא... מקווה שעזרתי... |
![]() |
![]() |
# 12 | |
אחראי פורום
|
מממ יש לי את הLG...פלאפון נחמד מאוד.
חסרונות: - לא ניתן להוסיף איקונים למסך הראשי - אין GPS (חסרון לאללה) - ערכות נושא מעפנות - יש מצבים שהגלילה (כמו בשירים) היא לא ממש טובה... - הטאצ' בחלק של ההודעות (כתיבת הודעה כשאתה כותב את האותיות עם האצבע / עפרון שאתה מקבל) לא משהו...70% לא עובד טוב. אלו החסרונות הבולטים... שים לב, אם יעזור, במוסף "ממון" של ידיעות אחרונות מתישהו שבוע שעבר הייתה כתבה על טאצ'ים...הכתבה כללה יתרונות וחסרונות של הפלאפון שציינת כאן. (לפי מה שזכור לי, אמרו שבהשוואה למחיר של הLG הוא שווה מאוד). ציטוט:
אני לא מכיר את הפלאפון השני שהזכרת, לכן לא רשמתי עליו... המשך יום נעים.
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
לי יש iPhone 3G. צעצוע חמוד, אבל סך הכל צעצוע. גם האחרים שעלו לדיון פה סך הכל צעצועים, אז יותר קשור למה עושה לך את זה. אני אישית לא סובל את הסמסונג, אבל ה-LG חביב.
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
אני יגיב לפי החסרונות שגיא (למעלה) ציין ב-LG רק לגבי הסמסונג
ציטוט:
בסמסונג גם אין GPS ערכות נושא בסמסונג יפה הגלילה רק לציין שב-LG ובסמסונג בכל אחד מהמכשירים "גוררים" את האצבע לכיוון השני כדי לרדת ברשימות או באינטרנט ב-LG זה למעלה בסמסונג זה למטה בשירים הגלילה היא בעצם לא כ"כ גלילה צריך פשוט ללחוץ על חץ למעלה/למטה או על הפס גלילה עצמו כדי לזוז (בגלל זה שם הגלילה עבה יותר מבשאר המקומות, כנראה בכוונה זה ככה) בנוגע לנגיעה בהודעות אין לי מושג על מה הוא מדבר מה לא עובד טוב (המקשים?) אגב בנוגע למחיר - LG מן הסתם לוקח, זה חצי מחיר |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
בטח שיש לlg ג'י פי אס... או לפחות רק בסלקום...
בגרסת התוכנה החדשה יש את ה ... Cellcom Navigator ועוד משהו אם אתה מעוניין יש את ה Diamond של HTC... באמת פלאפון פצצה(טאץ' סקרין כמובן) |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
אל תקנה כלום,
כמו הרבה שאמרו פה "אלה צעצועים". אתה מוזמן לפתוח "ידיעות אחרונות" פורסמה שמה כתבה על המכשירי מגע. אני הייתי ממליץ לך לחכות, עוד מעט יצאו פלאפונים חדשים וטובים יותר, חכה קצת. אבל אחרי כל זה אתה צריך לזכור שזה רק פלאפון המטרה העיקרית שלך היא לדבר בו כמה שפחות בגלל הקרינה. ההצעה שלי: תקנה טלפון הכי פשוט שיש , בלי דור 3 והבולשיט הזה, תחפש עם כמה שפחות קרינה (יש מדד לזה) ואם אתה רוצה צעצוע תקנה ipod touch . ככה אתה תצא הכי בזול והכי בריא. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
יש לי את ה iphone 3G והוא מעולה, האמת שלא מצאתי פלאפון כמותו, יש את ה nokia n95 / n96 - שניהם גם טובים!
יש לחבר שלי iphone 2G ואין כזה הבדל בין שלו לשלי.. לשנינו יש עברית, היום עברית עולה 100-200 ש"ח.. ואתה פשוט מכניס כרטיס sim של אורנג' לדוגמא והוא עובד מעולה! בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
קנה HTC DIAMOND דרך אחד מהאתרים עם פריקים של מכשירי ווינדוס מובייל. לא חסרים שם אנשים שקנו ומוכרים תוך חודש, והמחירים די ברצפה. ערך שוק שלו כ1300 שח. פנה אליי בפרטי אם אתה רוצה המלצה לאתרים עם שוק יד 2.
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
Multi Touch זה אומר שאתה יכול לגעת עם 2 אצבעות על המסך במקביל ואין את האופציה הזאת ב Samsung (בהשוואה ל iPhone). היו לי את שתי הפלאפונים, כרגע אני עם ה Samsung אני מרוצה ממנו מאד, אחלה מכשיר... איטיות וכאלה, זה לא כל כך עקרוני, הוא טיפה יותר איטי מה iPhone לא בצורה משמעותית (הוא יותר מהיר מה HTC Diamond). אין בו GPS (אלא אם כן אתה הולך על ה GPS של סלקום או אורנג') אבל כמו בכל מכשיר עם BT, אתה יכול לקנות אנטנה BT ולהתקין GPS ולחבר. מקווה שעזרתי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|