|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
פנטיום 2, 64 מגה זיכרון ועוד שעתים פנויות ביום שישי.. התוצאה לפניכם
אחרי 3 ניסיונות מצאתי גרסאת לינוקס שיכולה לרוץ על פנטיום 2 עם 300MHZ ו64MB זכרון
(הניסיונות הכושלים: SLAX שדווקא רץ על P2 400MHZ עם 128MB זיכרון דיי מהר, GEEXBOX שאפילו לא העלא את הGUI, וניסיון שלישי PUPPY שלא העלא כלום אבל היה צפןוי - סתם החלטתי לבדוק) אחרי התקנה מעצבנת, כשבאמצע שמתי לב שההארדיסק הוא בסה"כ 5 ג'יגה הצלחתי להתקין - היו כמה בעיות בקונפיגורציה של הלוח והביוס (משום מה הביוס קונפג לנתונים אחרים) - סידרתי ועובד מסך - הלוואתי פה למטה ממישהו (הם עוד מעט יבואו לקבל אותו בחזרה בצרות אז נסיים עם זה כמה שיותר מהר..) כרטיס מסך - אני חושב שזה ג'יפורס 4 עם 128מגה על הכרטיס אבל באמת שלא טרחתי לבדוק (כל עוד זה עובד - לא נוגע) כרטיס רשת גם מצאתי כאן באותו ארגז עם הכרטיס קול.. משום מה הוא החליט שהוא לא תואם למארז אז עם מספרי פח העברתי עליו שיפוצון.. עכשיו יושב מעולה ואפילו יש אינטרנט :> הגרסה שבסוף שמתצי זה DAMN SMALL LINUX - רצה בקצב סביר צורכת 18 מגה ראם כאשר המערכת פועלת ללא שום דבר, מגיע למשהו כמו 37 מגה כשאני מריץ פיירפוקס המטרה הכללית שלו - חיבור לטלויזיה והרצת סרטים מהרשת - כרגע אני עובד על שיתוף מלא של קבצים - אני בכיוון הנכון :> (דרך אגב פעם ראשונה שאני מוצא שימוש ל"מאהב"...) אני מקווה לשבת על עוד קצת ולסדר את הרשת ומכאן זה הופך למחשב סרטים :> שבת שלום, זזתי
# 2 |
מנהל ראשי
|
נפלאות הלינוקס
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תאמת העדפתי להסיר את הGUI לגמרי כי הוא באמת מגעיל חח בלי הGUI זה צורך משהו כמו 4MB ראם
כרגע אני בדיוק מוריד ואחרכך אקמפל MPLAYER וכמובן לשלב בו את הקודקים.. מקווה שזה יצליח להריץ סרטים => יש לזה 60-18 כלומר 48 מגה לסרטים P: אולי נצליח
# 4 |
הוסטסניון
|
לא נראה לי שתצליח להריץ סרטים עליו.. בעיקר בגלל הזיכרון
# 5 |
חבר על
|
חח יש לי מצב יותר טוב עכשיו יש לי פנטיום 4 ששוכב לי פה בחדר ללא שימוש ..
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תתנסה, תלמד, תהנה, תהרוס, תחבר ובסופו של דבר תקנה DVD ב 300 שקל
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
חחח צודק הבחור..
# 8 |
חבר וותיק
|
לא צודק בכלל..
עד עכשיו אני כבר 4 שנים משתמש במחשב P2 400MHZ עם 256 מגה זכרון שרץ עליו SLAX, הוא מציג גם HD כשאני רוצה עקב חוסר המקום הוא מפעיל את הדברים ישירות משאר המחשבים ברשת - אבל זה עובד מעולה - והרבה יותר חסכוני (אתה פשוט הולך לשכן ומבקש במקום להוציא כסף P: ) לא יודע מה איתך בשבילי לזרוק 1000 שקל כשאני יכול לשבת שעתים על משהו - יותר משתלם לשבת.. אלא אם כן כסף אצלך זה לא נכלל במשוואה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|