![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
כן לקדימה יש פער קטן על הליכוד אפשר להגיד לא צפוי .. ?
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
לבני? ראש ממשלה? =\
אני עוזב את הארץ... מקווה לגלות מחר בבוקר שהמדגמים טעו וביבי לקח... |
![]() |
![]() |
# 13 |
נשמה של הפורום
|
מבחינה פוליטית כל אחד מראשי המפלגות הגדולות ימכרו אותנו בשביל עוד קצת פירסום וכסף, אז אני מעדיף להצביע למפלגה שאולי לא תיכנס, אבל אם היא תיכנס - לפחות הם ינסו לפעול בשביל דברים שחשובים לי...
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם חשבנו שאולמרט הוא כישלון, ציפי לבני היא הכישלון.
![]() |
# 15 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
עישון סמים (הרי שברור לכולם שגם אם היתה נכנסת לכנסת לא היתה יכולה לפעול בנושא) או ניצולי השואה (מגוכח)? |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
עישון סמים? בטח, אני בעד לגיליזציה אבל אפילו גיל קופטש יו"ר עלה ירוק אמר שזאת מטרה רחוקה יותר, ואם הם היו נכנסים לכנסת הם היו מנסים קודם כל להפסיק את שטיפת המוח נגד הסמים. עלה ירוק תומכים בהעלאת החינוך לראש סדר העדיפויות. בתור בן אדם שסיים צבא ואני מאמין שכרגע מתכנן ללמוד או לומד, היית רוצה שההשכלה הגבוהה תסובסד, ויש פה הרבה חברה שעכשיו לומדים ואני בטוח שהם מרגישים יום יום כמה שמערכת החינוך שלנו לוקה בכל אספקט אפשרי. שוויון זכויות למיעוטים נראה לי גם משהו חשוב שכדאי לפעול בו, ולא נשכח את איכות הסביבה ופעילות נגד פגיעה בבעלי חיים... אם אתה רוצה להיות אנטי המפלגה הזאת כי היא עוסקת בסמים, עשה כרצונך, אך אל תזלזל באנשים שמאמינים בה רק כי אתה לא...
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
הצבעתי לבני. אבל זה רק בגלל שלא היה מישהו יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אני הצבעתי למפלגת העבודה לא יודע מה ולמה אבל נתתי ליד שלי ללכת עם זה והרמתי עבודה
אני מאמין שביבי נתניהו היה ראש הממשלה ואני מקווה שהוא לא יעשה בלאגנים כמו לפני 10 שנים |
![]() |
![]() |
# 20 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
ברק זה התשובה. הוא לא יקח - הוא לא יהיה ראש ממשלה - אבל, אם יהיה לו מספיק מנדטים הוא יהיה שר הביטחון, ואני אישית הייתי מרוצה מההתנהלות שלו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|