![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני הייתי עם ספק ג'נרי כלשהו (אני לא זוכר של מי אפילו) וסבלתי אחר כך מאוד.. הלוח אם נשרף, עוד בעיות, בסוף הספק עצמו הלך.. הבאתי לו ספק טוב מאוד ב 280 ש"ח, כמה שילמת על הEZCOOL? |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר על
|
ציטוט:
אגב יש לי 3 שנות אחריות על הספק , לוח אם . זיכרון לכל החיים וגם המעבד.. אז 3 שנים אני יכול להיות רגוע .. אולי אני יחליף בעתיד
![]() |
![]() |
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר על
|
לא ממש. ג'נרי הוא לא מושג כללי. גם עכשיו אני עם ספק ג'נרי, של חברת COLORS - IT הסינית.
גם EZCOOL לצורך העניין זה ספק ג'נרי. (אמנם הוא מבין הג'נריים האיכותיים אבל עדיין) Last edited by Cyeo; 01-02-09 at 21:13.. |
![]() |
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ג'נרי - עברות המילה 'Generic' - משמעות המילה היא "כללי" או "נטול שם מותג". חלב שמגיע בשקית חלקה שכתוב עליה 'חלב' בלבד הוא חלב ג'נרי. לחם שמגיע בשקית עם השם 'הלחם של שלמה', הוא לא לחם ג'נרי. כשאתה מכנה מוצר בעל שם מותג "ג'נרי" מדובר בלעג או פשוט חוסר הבנה של המושג. |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר על
|
ציטוט:
אז אני מצטער. כשאני (או כשרוב האנשים) מתייחסים לספק כג'נרי, גם אם הוא בא מחברה מוצהרת, מתייחסים לספק מאיכות "ג'נרית" ע"פ ההגדרה שלך. כשאומרים ספק ג'נרי מתכוונים לספק שיוצר מרכיבים באיכות ירודה והמספק מתח עלוב ב 5V ובכלל, ובעיקר מתח לא יציב ב12V (שזה הכי חשוב). הנפח של ספק ג'נרי בד"כ מנופח מאוד (ז"א שאם כתוב 500W סביר להניח שההספק שהוא יכול לייצר בפועל הוא הרבה יותר נמוך), והם בד"כ מספקים מתח לא יציב. מצטער אם לא הבנת אותי / עשיתי שימוש לא נכון במונח, מקווה שהסברתי את עצמי. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר על
|
ציטוט:
אצל ספקים באיכות ירודה (מה שאני מכנה ג'נרי) הסטיות והקפיצות הן יותר קריטיות, יותר תכופות ובטווח יותר גדול. |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
אין בויכוח הזה תועלת, אתה לא מוכיח לאף אחד כלום.. אתה סתם תפסת אותו על המילה.. בדוגרי אני חושב שאין פה אחד שלא הבין למה הוא התכוון שהוא אמר ג'נרי.
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
יש לי ספק ג'נרי של 500W כבר שנתיים ומעלה, המחשב שקט. ולא קרה לי מקרה בעבר שהייתי צריך להחליף אותו במשך השנתיים הללו.
אל תפחידו את הבחור - הוא רק קנה את המחשב. יש לו אחריות. לא לדאוג. ברור מאליו כשקונים מחשב מאייבורי ברגע שהאחריות נגמרת מומלץ לקנות מחשב חדש מאשר לשפר חלקים. בחירה לא רעה אורי ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|