![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
Orel-E
אני לא מבין מה הדעה שלך לפתוח בלוג שלי אישי? ולנסות לקדם אותו קצת ע"י כמה קישורים ניכנסים?? או לפתוח בלוג על שירות כמו של blogger /תפוז וכו' |
![]() |
![]() |
# 23 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
העניין מתחלק להרבה קבוצות אבל העיקרית היא לקבל קישורים חד צדדיים מכמה שיותר דומיינים שמקודמים טוב בנושא דומה. |
||
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
Orel-E - אני חושב שאתה מדבר מלא מלא שטויות וכדי שתלמד קצת לפני שאתה מטעה אנשים אחרים.
היום ה PR לא משפיע - בכלל - וזה דבר ידוע. אפילו לפני כמה זמן הם הרידו אותו לגמריה מה TOOLBAR ורק בגלל בקשת הציבור הם החזירו אותו, ה PR אוכל במדד אחר לחלוטין שנקרא אלגוריתם הילטופ (שד"א פתוח על ידי מיהודים שזה דברים נחמד להגיד ![]() קישור זה תמיד דבר טוב והוא ממש אבל ממש לא משפיע רק על ה PR של האתר שלך אלה גם על מיקומו בעיקר שהקישור מדף שמדבר על הנושא שלך... |
![]() |
![]() |
# 25 |
אחראי פורום Off-Topic
|
זה אולי דבר ידוע, אבל אף אחד לא הוכיח שזה נכון.
עם חלקים אחרים של ההודעה שלך אני נוטה להסכים... לא אציין אילו חלקים. ![]()
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני בטוח שהם עשו מספיק ניסויים כדי להוכיח לך את זה אני אישית לא אבל יש מספיק דוגמאות לזה ברשת שתראה אתרים עם PR נמוך יותר ממוקמים גבוה יותר מאשר אחרים. אבל כל אחד והדעה שלו - ואז זאת הדעה שלך, אכבד אותה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא יודע איך אתה מרשה לעצמך להתבטאות לאחרים כך, בייחוד כשאתה מנסה לקדם את האתר שלך ואני עוצר כאן כדי לא ללגלג על ההישגים שלך, גם בביטויים שלא נכונים ברמה התחבירית. |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
לא שמעתי אף אחד שאומר שוותק, תוכן או קישורים לא משפיעים, מה איתך?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|