|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שגיאה] מעצבנת headers already sent
בניתי התחברות למקום כלשהו..
עכשיו שיניתי איזה משהו באינדקס ופתאום הכל הפסיק לעבוד ורושם לי "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by" בלה בלה.. איך אני פותר את זה? אגב ניסים לשים ob_start(); אבל לא יודע זה עדיין לא עובד.. אשמח לתשובה, תודה רבה..!
# 2 |
הוסטסניון
|
PHP קוד:
PHP קוד:
בעיקרון אתה אמור לתכנן את הקוד ככה שקודם יישלח הheaders ולאחר מכן יישלח הפלט.
# 3 |
חבר בקהילה
|
ירין, ניסיתי את זה , וזה פשוט לא מגיב.. זה רושם לי עוד שגיאות פשוט מציקות, יש אפשרות ליצור איתך קשר במסנג'ר?
# 4 |
הוסטסניון
|
שלח את הלינק לסקריפט ולינק phps , אם אתה לא רוצה לשתף אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
# 5 |
חבר וותיק
|
קל יותר לשאול - מה שינית?
בסופו של דבר הבעיה היא תופעה של ניסיון שליחת האדרים כפולים כיוון שHTTP RESPONSE יכול להשלח פעם אחת הוא צריך לכלול את כל התוכן אם כבר הדפסת HTML (בהדפסת HTML נשלח HTTP RESPONSE) ואז הצבת COOKIE תקבל שגיאה, כי הCOOKIE מוצב בHTTP RESPONES ואם הוא כבר נשלח אי אפשר לשתול קוקי זה תקף לעוד מספר מקרים חוץ מקוקי תן את הקוד או את השינוי ואשמח לעזור
# 6 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תשים את session_start() מיד אחרי <?php ורק לאחר מכן את ob_start(); session_start תמיד בראש העמוד ob_end_flush בסוף הקוד תנסה את זה, זה אמור לעבוד.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אין זה פשוט לא עובד.. ניסיתי הכל
![]() אני די חדש בקטע בגלל זה אני לא מצליח יותר מדי, אשמח אם מישהו יוכל מטוב ליבו לעזור לי במסנג'ר: denis11_86@hotmail.com מבטיח לצ'פר אותו!
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמרת כutf בלי bom?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מה ז"א כutf בלי bom?
ואם כן אז מה עושים?