|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
חופש הביטוי? לדעתי הבנאדם הזה מקבל מספיק חופש ביטוי עצם העובדה שהוא יכול לכתוב מה שבראש שלו ולא באים אליו שוטרים הביתה, השאלה היא למה אתה מתכוון שאתה מציין את המילה חופש ביטוי. בשורה התחתונה, הפעם שום דבר לא יעזור לשמאל. צה"ל יעשה את מה שהיה צריך לעשות לפני 8 שנים, גם אם הם אוהבים את זה וגם אם לא, כאשר יש מאחוריהם את התמיכה של הרוב בכלל ואת התמיכה של תושבי הדרום בפרט. |
|
![]() |
# 2 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
תושבי הדרום שחווים את המצב על בשרם, רק מתחילים להבין מה עבר על שדרות ועוטף עזה בשנים האחרונות, ומבינים שהצעד שצה"ל עשה הוא צעד הכרחי. |
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
* למה החלטת שאני מפחד ללכת ליד ערבי? אני מבקר בכפר קאסם לעיתים קרובות מאוד, הגעתי להפגנה נגד המלחמה וצעדתי עם המוני יהודים וערבים ודוד שלי מבקר לעיתים קרובות בסכנין. בניגדו לגזענים שבינינו, אני לא רואה כל הבדל בן יהודי לערבי. * נכון, הרבה יותר קל לכתוב מתוך בית מוגן ללא סכנת טילים. חבל שגם בעזה וגם בעוטף אין להם זכות שכזאת, בגלל המלחמה. * שוב, מי אלה אותם ערבים שעושים פיגועים? יש ערבים מסכנים, יש יהודים מסכנים. יש ערבים קיצוניים, יש יהודים קיצוניים, יש ערבים פסיכים ויש יהודים פסיכים. תאלכ'ס- יש בני אדם. יודע מה? הייתי מוותר על הרבה דברים בשביל שישיה כאן שלום, אם הצלחתי לשנות את דעתו של יחיד בעזרת פוסט שכזה- 20% מהקוראים הם מחיר פעוט. (למרות שמס' הכניסות דווקא עלה) ואם מישהו צריך לבקש סליחה מחיילי צה"ל זה לא אני, לא אני שלחתי אותם לשדה קרב קטלני, לא אני גרמתי להם להרוג חפים מפשע כנגד רצונם ולא אני הפכתי אותם למטרות נייחות. |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כל הכבוד לצהל על כל ערבי שנהרג. בשביל החיילים האלה כל הרג של מחבל זה יום חג. 900 מחבלים מתו במלחמה הזאת. לא אזרחים, לא נשים, לא ילדים... מחבלים!!!!! בעזרת ה' ובעזרת חיילי צבא ההגנה לישראל, נחסל את הטרור ונוציא מחבל מחבל מהבונקרים שהם נמצאים בהם.
__________________
|
|
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
צה"ל עושה עבודה נהדרת! אתה לא יכול לדבר מילה צה"ל, לא הורג אזרחים חפים מפשע, אלא, מחבלים בלבד! מחבלים שנכנסו אלינו ועשו לנו פיגועים רבים אשר נלקחו עמם אזרחים רבים חפים מפשע 8 שנים הותקפנו, 8 שנים.. הגיע הזמן להתעורר ולהראות להם שאם אנחנו רק רוצים, אנחנו יכולים למחוק את עזה, למחוק! עם הזמן נשיג את המטרות שלנו, ובע"ה יהיו לנו כמה שפחות הרוגים, וכל חייל יחזור הביתה בריא ושלם. אמן, כן יהי רצון.
__________________
www.viagrasansordonnancefr.com vente viagra pharmacie tunisie |
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נמאס כבר נמאס, אנחנו מתפלים בהם וזה מה שהם מחזירים לנו? שחכתם מי סיפק לכם חשמל כל הזמן הזה? מי סיפק לכם מים בגל הזמן הזה? קשה לי להאמין שהם משלמים על זה כי אפילו הערבי ישראל שגרים בכפרים מתחמקים מהמיסים. הנאצים הרגו מעל ל6 מיליון יהודים בשואה, ראיתה פעם יהודי מתפוצץ במסעדה בגרמניה?? ראית פעם יהודי זורק אבן על הצבא הגרמני בגלל שהוא עובר שמה לבדוק שהכל בסדר?? עשה טובה! נימאס כבר לחיות בפחד מהערבים האלה, אם תיקח ערבי ויהודי שניהם באותו גודל ואותו גיל אתה בטוח תפחד יותר מהערבי כי רובם חסרי גבולות ולא חונכו כמו בני אדם אלה כמו חיות. אני בתור ספורטאי שיש לו משחק כל שבוע נגד איזה שהיא קבוצה ורוב הקבוצות הם קבוצות של ערבים ואני יגיד לך את האמת? אני מפחד לנסוע לכפרים שמה בשביל לשחק, אפילו כשאחנו משחקים נגדם ואנחנו מובילים זה מפחיד כי לפי הפרצוף שלהם זה ניראה כאילו הם הולכים לפוצץ איזה משהו מכות. וכן אתה צריך להגיד סליחה לחיילי צה"ל, בלי חיילי צה"ל אתה לא היית חיי, אתה היית חיי בדיוק כמו האלה בעזה. אז מה אתה מעדיף? הם או אתה? ולא אי אפשר שכולם יחיו בשלום כי הערבים שאתה כל כך אוהב לא רוצים, הם בכלל לא מאמינים בקיום שלך. אתה בשבילהם זה כמו האבן שהם זורקים על הילדים שגרים בעוטף עזה.
__________________
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|