|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | כיצד לבצע עדכון לכל הנתונים
שלום חברה.
אני מנסה לעדכן את כל הנתונים של הקטגוריות בעזרת מערך אך ללא הצלחה. הוא מעדכן אותם נתונים בכל הקטגוריות. תמונה: http://jok.co.il/pics/689f52eef4e779...f7a90c3229.gif להלן הקוד: PHP קוד:
שה $_POST[cat] בו יש את הנתונים של כל פקד אך גם אותו צריך להפוך למערך אבל את זה לא הצלחתי כי ניסיתי מערך בתוך מערך וזה משכפל וזה לא טוב. ובגלל זה הוא מעדכן את אותו השם הקטגוריה בכולם. אשמח לפתרון התקלה או אם יש דרך טובה יותר לעשות את המערך הזה. תודה רבה!! ולילה טוב (בתקווה שהחמאסניקים לא יעירו אותי מוקדם) Last edited by Megnum; 15-01-09 at 00:56.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני מניח שכל שדה טקסט השם שלו שונה, נכון? האם יש אפשרות שכל שדה טקסט שאתה רוצה לעדכן יהיה לו קידומת למשל SS_ ככה שאחר כך אפשר יהיה להשיג את כל השדות שמתחילים ב SS_ לעדכן כל אחד בנפרד. יהיה פשוט אם תוכל להראות קצת מטופס ה HTML ועוד קצת מקוד ה PHP כדי שנראה איך אתה עובד בערך.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בדיוק כתבתי מאמר בנושא אבל עדיין אין לי זמן לפרסם אותו.
אני שולח לך לפרטי.
# 4 |
חבר מתקדם
|
אנא תשאל אותי כאן ולא בפרטי תודה. אני לא בטוח מה בידיוק אתה מנסה לעשות אבל משהו כזה צריך לעבוד כמובן שתצטרך לערוך את זה בהתאם:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
למה לא לעשות מערך עם האינפוטים?
קוד:
<form method="POST"> <input type="text" name="data[]"> <input type="text" name="data[]"> <input type="text" name="data[]"> <input type="submit" value="send!"> </form> <?php var_dump( $_POST ); ?> |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
זה יעבוד אם לשים בתור המערך data[] איזה אינדקס data[i]
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
סיבכתם אותי חח..
אני מנסה לעדכן ת כל הנתונים בטופס יחדיו. הנתונים עוברים בהצלחה במערך אבל פקודת הSQL פשוט לא עובדת והיא נכונה כי בדקתי אותה מחוץ למערך זה הקוד המלא: PHP קוד:
Last edited by Megnum; 15-01-09 at 15:58.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
חחח נשבע לך בדיוק עשיתי אתזה ואז הסתכלתיי באשכול.
תודה רבה ולכל מי שעזר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|