![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה עדיף לגוגל? כתובת דף
האתר שלי מופנה לקהל יעד ישראלי בלבד
האם גוגל יודע ומעדיף כתובת ככה? www.site.co.il/game/כדורגל או שיש משהו יותר טוב? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל אחד יגיד לך משהו שונה. אבל כולם יגידו לך שכמובן עדיף כתובת "מתורגמת" כמו שהצגת.
וכמובן קוד תקני w3c ותגי מטא נכונים שמתאימים למלל של העמוד. בעזרת 3 הפרמטרים האלו: - תיקניות בקוד W3C - תגי מטא נכונים בהתאם לתוכן של העמוד - HTACCESS לשינוי הדפים באתר למשפטים. אתה תשיג תוצאות מכובדות בגוגל. תחפש ANALYZERS של תגי מטא ו W3C הם יסייעו לך במהלך הבניה של העמודים. בהצלחה.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אוקי כמה שאלות
1) קוד תקני ב W3C זה מאוד חשוב? 2)תגי מטה אני יודע שיש רק 2 תג מטה של description שנועד למנוע חיפוש של גוגל מה שהוא יציג בחיפוש ותג מתה השני זהkeywords שבו אני מכניס בערך 5 מילים שהם מילות המפתח ואותם אני רוצה לקדם בגוגל 3)לגבי הכתובת לכן אני שואל איזה יש לי מלא אפשרויות למה לשנות,אפשר לעיברית אפשר לאנגלית הנה כמה אפשרויות בבקשה תאמרו מה עדיף www.myname.com/game/כדורגל או www.myname.com/,כדורגל או www.myname.com/game/football אשמח לתשובה על 3 השאלות הנ"ל תודה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|