|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
יפה נפש שב בשקט
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אברך זה מישהו שהמשכורת שלו זה מכספי תרומות , בתמורה על איזה עבודה ? (אני עדיין לא מבין את זה ) העובדה שאני בן 18 לא שוללת את האפשרות שאני אברך (יש כמה רבנים נוחלים מחתנים ילדים בניגוד לחוקה של המדינה שלי [מגיל 17 מותר] ) אם אני לא טועה גבר שעבר את גיל ה21 או 20 ולא התחתן עצמותיו נחלשות (משהו כזה) , ככה שזה יתכן בהחלט . קרא קצת גמרא אם אתה כזה צדיק. אני מכיר לא קצת אברכים (קרן וולפסון) שיש להם לא רק אינטרנט לא חסום גם הנייד שלהם לא כשר (יש אפשרות ל SMS) אני לא שונא דת , פשוט שונא קיצונים (זה אנשים עלובים) אדם שמאחל מוות ל"בריאה אלוקית"(ככה אתם אוהבים לדבר, לא ?) מגיע לו מוות , אני מוכן להתפשר על כרת . 5 = גול עצמי , לא רק שהם לא עובדים (אברכות זהו אינו מקצוע בעני) חיים מתרומות של 600 דולר - 1000 בחודש גם ביטוח לאומי עוזר להם (נכון , יש את האלה שהם שונאים את המדינה ולא משתמשים בשום שירות של המדינה ) 6.אברכים לא יושבים בפורום הוסטס עם סיגריה כשהשבס נכנסה . בחורצ'יק , פה לא זה אפריקה אז אל תרגיש כמו בבית .... את החברים שלך מאפריקה תשתיק לא אותי Last edited by Hemp Gru; 02-01-09 at 18:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר חדש
|
שיהיה בהצלחה נראה מבטיח
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|