|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
השוואה לא כ"כ ריאליסטית. יותר מתאים למקרה היה שהרוצח שכר את הדירה, והיא לא הייתה שייכת ישירות לבעלים (בעל הדומיין במקרה הזה). אי אפשר להוכיח שבעל הדירה ידע שהוא מתכנן לרצוח שם - והדירה מושכרת. אז הוא לא ממש שותף לפשע. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
עסק רשום [?]
|
טוב אז אם אתה הבעלים של הדומין אז יבואו אליך אבל זה לא אומר שאתה עושה משהו לא חוקי
אלה איפה שזה יושב שם מתבצע הלא חוקיות מה שלא חוקי כביכול לא יושב על הדומיין אלה יושב על השרת לפני כמה 6 שנים בערך ההיתי מאוחסן באיזה חברה ישראלית (לא משנה מה שמה כרגע), הכנסתי תוכנות לא חוקיות לאתר כמו פוטושופ גרסה מלאה וכאלו BSA פנה לחברת האחסון והם השעו לי את החשבון עד שהורדתי את התוכן שיש שם בשביל להחזיר את האתר לאוויר כשאנ יעכשיו חושב על זה אז ה BSA בכלל פנו ישר לחברת אחסון ולא עברו דרכי, לא פנו אלי ולא כלום ככה שלא נראלי שיש לך ממה לפחד היה עוד סיפור אחד לפני שנה בערך עם אתרי שיתוף לא חוקיים שהם לקחו איחסונים במקום שאין בכל עם מי לדבר שם (מקומות שאין להם חוקים עם פירטיות). זה הפתרון לבעל הדומיין אין הרבה כאן סיכון, רק למקום האחסון
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני חושב שאנשים שהרוויחו כסף (מאתר) בדרכים לא חוקיות הם לא אנשים. הם עלוקות שנהנות מתכנים שאנשים אחרים מיצרים, ומבחינתי אין להם מקום בחברה שלנו. תחשוב שאתה הייתי מייצר את המשחקים האלה ואיזה ישראלי אחד היה גוזל ממך כסף. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|