![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
תלונה במשטרה: "לא הגיוני ששפרה זכתה"
http://news.walla.co.il/?w=/1/1399632 |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
שקר בהצבעות... ערוץ 22 עשו מה שמתאים להם
ליוסי הגיע לזכות, הוא יודע להתנהג כמו שצריך כשלא מתחילים איתו, לעומת זאת שפרה מתנשאת, חושבת שהיא טובה מאחרים, וזה לא משנה אם היא מקללת או לא ("היום הרעים ניצחו" - איפה היא חיה?) תעשו לי טובה, שפרה קיבלה 300,000 קולות יותר ממה שיוסי קיבל? גם ל-10,000 לא הייתי מאמין. |
![]() |
![]() |
# 18 |
עסק רשום [?]
|
כמו שאמרתי ואני באמת חושב שזה מחזק את זה
אני נראלי שבתקופה הקרובה לא הולך לפתוח לא ערוץ 2 ולא 10 קיבלתי עליהם קריזה זה באמת מירמה!!! בידיוק כמו שהם עושים בשעות הקטנות של הלילה עם התיכניות המפגרות האלו מצלצלים וצלצול הכסף בקיצור דרך לעשות כסף מ SMS מה שאני כן שמח זה שבחיים אפילו פעם אחת לא הצבעתי לשטיות האלו דרך הטלפון כי זה בדוק שזה מירמה!!! אני נותן להם גם הונאה!!!!
# 19 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
למה?
למה נראה לכם שקשת ימכרו את הגמר? וליוסי לא הגיע לזכות, תחשבו שבלי ה"פרידמנים", יוסי לא היה כזה מיוחד. יוסי הוא פשוט אדם בעל אופי שפל, ירוד, ועצוב שאנשים הצביעו לו, ואדם שמכנה אדם אחר שרמוטה/פרידמן מת הוא אדם גזען ומגעיל. לאמר מזל טוב לשפרה הוא לא אמר, ועוד אפילו ביקש שלא יביאו בלונים לשפרה, זה נראה לכם הגיוני?! ולא, זה לא מכור! כל מי שאני מכיר, כולל אני הצביע לשפרה. יוסי שיחק אותה במשחק, אבל בגמר הוא קיבל בראש. שפרה, שיחקת אותה(: מגיע לך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|