|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום חבר'ה ,
אני מעביר את המערכת של האתר שלי מטבלאות לקידוד נכון של DIV'S , ונתקלתי בבעיה , אחרי שאני מקודד בDIV אני לא יודע איך למקדם שנגיד יהיה תפריט בצד ימין , ותוכן יתחיל ישר מהמקום של התפריט רק בצד ימין .. למי שרוצה המחשה איך נראה האתר אחרי הקידוד בDIV'S : http://top.mmo.co.il אשמח אם מישהו ידריך אותי איך לעשות את זה . אני רוצה שיהיה תפריט ואז קטגוריות מתחתיו , ואז שיהיה ממש בצד תחילת התוכן . סקיצה : -לוגו- -תחילת תפריט- XXXXXXX -תחילת התוכן- -קטגוריות- XXXXXXXXXX -המשך התוכן גם על הקטגוריות- -תפריט תחתי- -פוטר- XXX זה סתם בשביל שימשיך להיות אחד ליד השני ולא יצמיד אותם , אל תתייחסו לXXXX , תודה !
# 2 |
הוסטסניון
|
תקרא על float.
# 3 |
חבר בקהילה
|
float, ובעזרת padding (תקרא גם על זה) אתה מוזיז את הDIV כמה אחוזים,פיקסלים שתבחר
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני יודע מה זה float
אבל אם אני יקבע שX = left ו Y = right הוא ימקם לי אותם אחד ליד השני? אחד בצד ימין ואחד בשמאל ? padding אני צריך ללמוד .. ^_^ עריכה : תראו שמתי פלואט לכל מה שרציתי שיהיה בצד ימין ומה שרציתי בצד שמאל , מה שרציתי בתור פוטר לא שמתי לו פלואט . תראו איך נראה האתר ... :S הוא נראה ממש ממש לא מסודר .
תחרויות משחקים - שרתים פרטיים Last edited by henz12345; 13-12-08 at 16:32.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|