![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
עזרה| עם הפונקציה preg_match
תראו אני ממש צריך את עזרתכם, אני לא יודע מה פירוש הביטויים שבפרמטר הראשון שאני מספק לפונקציה..
חיפשתי ברשת הסבר אבל לא מצאתי הסבר מספק, אשמח לקבל פה תשובה. תודה, אופק. עריכה: הנה דוגמא שקראתי מאמר וניסיתי ולא הבנתי מה הבעיה, אולי אם תתקנו אותי אני ילמד להבא: ציטוט:
Last edited by ofekbaba; 11-12-08 at 15:02.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
# 3 | |
חבר בקהילה
|
תודה אחי קראתי זה עזר לי
עדיין אני משתגע למה זה לא נכון: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אם אתה מנסה להתאים כתובת מייל ולבדוק אם היא אכן תואמת לכתובת מייל נכונה אני הייתי עושה את זה ככה:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בשביל מה הסוגריים המרובעים והמספרים בסיומת?
למשל עבור: PHP קוד:
קוד:
Regex matched אבל זה מה יש. השיטה האלטרנתיבית, גם היא לא מושלמת היא לבדוק האם לדומיין אחריי ה@ יש mx. אבל היא גם יודעת להגיד מתי כתובת שניראת לגטימית היא לא (למרות שכאן זה גם הצד החלש של השיטה) משהו כזה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
SDF, אתה מודע לזה שיכולה להיות כתובת מייל עם 3 נקודות נכון ? זאת אומרת בסגנון הזה: or@tza.bar.com
מעשית אף אחד לא עושה וכמעט לא רואים את זה, אבל אין הגבלה טכנולוגית על זה. פה הקטע קוד שלך נפל על מייל תקין. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עבור דומיין שיש לו שרת דוא"ל צריך להיות רישום MX. זה נכון שלא כולם עושים את זה, אבל זה כבר סיפור אחר. בוא ננסה user@this.is.just.a.test.freebsd.co.il |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא נורא אם זה לא יאשר מייל לא חוקי אחד או שתיים העיקר שזה יאשר מייל תקין ויגביל את רוב הלא חוקיים..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
preg_match |
|
|