![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[MYSQL] שליפת נתונים וסידורם
שלום לכם!
אני בונה מערכת של תחרות אתרים. לשם כך אני צריך מסד נתונים, וכבר יש לי קוד מסויים: קוד:
$query = mysql_query("SELECT * FROM sites"); while($result = mysql_fetch_array($query)) { title img text votes enters אני צריך לדעת איך אני שולף מהטבלה לפי הvotes, מסודר מהגבוה לנמוך, ורק את העשרה הראשונים. אני יכול לעשות לולאת FOR שתספור עד 10 אבל נראה לי פחות חכם. אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ו/או לשלוח לי אתר שמלמד SQL כמו שצריך. תודה רבה, שי! עריכה: הסתדרתי עם הסידור אבל עכשיו צריך לספור. הקוד החדש: קוד:
$query = mysql_query("SELECT * FROM sites ORDER BY votes DESC"); Last edited by Shay Ben Moshe; 04-12-08 at 21:24.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
limit 0,10
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אחרי כל מה שעוזרים לי כאן..אני ינסה לעזור, לא בטוח שזה טוב אבל..
הנה: PHP קוד:
# 4 |
הוסטסניון
|
http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=104
שים לב לLIMIT.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה!!
הקוד הסופי: קוד:
$query = mysql_query("SELECT title, img, text, votes, enters FROM sites ORDER BY votes DESC LIMIT 0,10"); ![]() עריכה: יש בעיה אחרת. כשאני מסדר את זה. הכנסתי מ3 עד 11 זה שולף לפי הסדר הזה: 9 8 7 6 5 4 3 11 10 איך אפשר לסדר? Last edited by Shay Ben Moshe; 04-12-08 at 21:42.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
LIMIT 0,10 0 - אומר מאיזה שורה להתחיל לשלוף) 0 מייצג השורה הראשונה 10 - אומר כמה שורות לשלוף מהשורה שבא התחלת (כלומר משורה ראשונה שהיא 0) מקווה שהבנת וזה יעזור לך.. נ.ב אמ לפני איך שרשמת זה שלף לך משורה 3 עד 11 אבל שים לב כשעשית שליפה, סידרת את השליפה לפי מספר ההצבעות הכי גבוה להכי נמוך.. תבדוק את מס' ההצבעות שלך בכל ID ואולי תבין למה זה ככה מסודר ![]() Last edited by Deagly; 04-12-08 at 23:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
א. תודה על ההסבר.
ב. הבנתי מה הייתה הבעיה, עשיתי את זה VARCHAR ואז זה סדר מילוני. עשיתי עכשיו MED INT וזה סדר מספרי. תודה לכולם אפשר לנעול. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|