|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר
|
ציטוט:
משה חבל אתה הרסת לעצמך את השם |
|
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא הרסתי לעצמי שום שם.
אתם חושבים פה שהרסתי לעצמי תשם. מה יש פה? ילדים בני 12 -18. אוקי אז שיחשבו שהרסתי לעצמי תשם אוקי? תאמין לי שאני לא בלחץ מי הביקורת פה. כי אני יודע שיצאתי בסדר ![]() לקוח תמיד יכול לבוא ולומר בהוסטס דברים. וכולם פה יאימנו אין לי ספק בזה. הרי כולם אוהבים לראות מלחמות. בקיצור אני לא מתכוון להגיב כאן יותר יום טוב
חבר בקהילה
|
![]() דייי מספיק כבר אתם ממש אנשים שצריך להעיף מפה אתם אוהבים מלחמה אתם אוהבים שהורסים שם של חברה אחרת רק כדי שאולי יעברו אליכם סלביק אתה תשתוק כבר אתה כול ביקורת מוסיף שמן למדורה אז הוא החזיר לו תכסף הכול משה בנאדם נשמה למרות שאני אל מכיר ממש אבל אני יודע מי זה משה ומי זה אבי אני לא חבר שלו או משהו אבל מספיק
מה הוסטס זה גננת שלכם כול דבר תכתבו פה אז החזיר לך תכסף מהאתה רוצה שינשק לך תרגליים מספיק עם המלחמות האלה כבר אתם מתנהגים כמו ילדים בני 10 למרות שילד בן 10 מתנהג יותר בוגר ממכם אתם מנהלי חברות אתם רק הורסים תשם של עצמכם שאתם הורסים חברות אז קורה קורהההה שיש תקלה אין להם אינטרס לא להחזיר תכסף או לגרום ללקוח להנות מהשרת במקום שתעזרו אחד לשני הורסים אחד תשני והורסים את עצמכם תחשבו שנייה לפני שאתם מגיבים פה תראו מה אתם רושמים קצת בגרות אני מבין בני 12 אתם אז אל תגיבו תעשו צחוק מעצמכם תאמינו כול מנהל חברה רוצה שהשרת יהיה מצויין וכול לקוח יקבל את מה שהוא משלם ואין פה ספקות אז זהו הייתי חייב לכתוב אלון לדעתי צריך לגרום לאנשים שלא יחשבו שפה זה הגננת שלהם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
העניין המצחיק הוא שאתה טוען שאתה לא מאלה שסתם מאיים לתבוע,
אבל משה פה טוען ששילמת לו 200 שקל. העלות של פתיחת תיק בביהמ"ש לתביעות קטנות - מה שאתה אומר שאתה מייצג את עצמך - עולה לך לבד 250 שקל שלא לדבר אם אתה רוצה לערב עם זה עורך דין וללכת עם זה לבית משפט אחר יעלה לך לפחות 3000 שקל, במקרה והסתדרת עם העורך דין ממש טוב אז לפני שאתה מפיץ דברים תבדוק לעומק ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|