|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום לכם אנשים יקרים.
אז ככה, כמו בכל חודש אני מפרסם כאן את המגזין החודשי בשם המקלט. מגזין המקלט הינו מגזין נוער, לנוער , קהילתי, שמופק מדי חודש ע"י נוער מעלה אדומים. עד כה יצאו 4 תכנית וכל תכנית משתדרגת יותר ויותר :] . אנחנו מנסים לעשות את המיטב בנוגע לתכנית. עדכונים: את התכנית שלנו ניתן למצוא להורדה באינרנט. את הלינקים ניתן למצוא בבלוג שלנו, לבנתיים את הלינקים של התכנית הראשונה ובדקות הקרובות ממש אנחנו נעלה את של השניה, אני מציין, תכנית המקלט היא תכנית שמופקת ע"י, בגלל הזכויות של תכנית המקלט שמורות אך-ורק לנו, בגלל זה יש לנו את הזכות המלאה לפרסם את התכנית שלנו להורדה- וכמובן שבגלל זה מה שאני עושה זה חוקי ![]() כמו כן אנחנו נשמח לקבל תגובות בבלוג על כל תכנית ותכנית. אם זה באשכול פרסום התכנית, אם זה באשכול פרסום הורדת התכנית, אם זה פה, באמצעות תגובה באשכול, אם זה פה באמצעות הודעה פרטית, אם זה באמצעות אימייל, בקיצור אנחנו נשמח לקבל כל תגובה כל שהיא ( שלא תהיה בצורה בוטה כמובן). אז מה מצפה לנו בתכנית היום? היום בתכנית מצפה לנו תכנית מעניינת, מצחיקה במיוחד, עם דגש על מצחיקה, תכנית מעניינת, איכותית, קצרה ונחמד :] , שווה צפיה. בתכנית היום, אנחנו נסקר את אירוע סיום הקיץ שהיה אצלנו (כן טיפה באיחור, אבל לא נורא), כתבה על הטכנולגיה- בעצם סיקור נרחב כולל שאלון ברחוב על מוצרים טכנולוגים, וסקירה של המצב הכלכלי בעולם- בדרך שרק תכנית המקלט יודעת לעשות ![]() ![]() אז כמובן- היום בשעה 22.00 , ושידור חוזר ביום שבת ב 13.00. בתכנית הבאה- סיקור יפה ומרגש של מסע מדהים שעברנו כולנו- המסע הישראלי, יש למה לחכות. נשמח לקבל תגובות לאחר\ לפני (אם יש) על התכנית. אתם מוזמנים ליצור איתנו בכל דרך כל שהיא קשר, בכל עניין כל שהוא. נוער- לא לשכוח, אנחנו הטלוויזיה שלכם. אז- שתיהיה שבת שלום, ו... צפיה מהנה ![]() עריכה: חח כמו שאני תמיד שוכח- ערוץ 98 כמובן.. Last edited by ani; 14-11-08 at 20:40.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|