|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אחריי שתסיים יש לי קוד בשבילך, נשווה.
ובנתיים: איך רצים לפי שורות: קוד:
int i, j; for (i = 0; i < MATRIX_SIZE; i++) { for(j = 0; j < MATRIX_SIZE; j++) printf("%c\t", matrix[i][j]); printf("\n"); } בשביל ללכת לפי עמודות, אתה צריך: matrix[j][i] להחליף את האינדקסים, שים לב שאתה לא חורג מגבולות מערך אם יש לך מטריצה לא ריבועית. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שעשיתי היה: קוד:
for(i = 0; i < 5; i++) { printf("%c ", a[0][i]); } printf("\n"); for(i = 0; i < 5; i++) { printf("%c ", a[1][i]); } printf("\n"); for(i = 0; i < 5; i++) { printf("%c ", a[2][i]); } printf("\n"); for(i = 0; i < 5; i++) { printf("%c ", a[3][i]); } printf("\n"); for(i = 0; i < 5; i++) { printf("%c ", a[4][i]); } printf("\n\n"); יש לי עוד בעיה ביינתים עשיתי את הקוד הזה: קוד:
#include <stdio.h> #define ROW 4 #define COL 4 #define MATRIX_SIZE 5 int main () { char a[ROW][COL]; int i, j; char forCheck[4]; for(i = 0; i < 5; i++) { printf("row %d: ", i + 1); scanf("%s", a[i]); } for (i = 0; i < MATRIX_SIZE; i++) { for(j = 0; j < MATRIX_SIZE; j++) { printf("%c ", a[i][j]); } printf("\n"); } } Run-Time Check Failure #2 - Stack around the variable 'a' was corrupted. איך אפשר לסדר את זה? עריכה שוב: שוב אני מנסה עכשיו לעשות את הבדיקה אבל אני פשוט לא יודע איך להתחיל חשבתי אולי לעשות בדיקה על כל אות ז"א a[0], a[1], a[2], a[3], a[4] אבל זה יהיה מטורף אני יצתרך איזה 200 לולאות FOR נראה לי מה אתם אומרים יש דרך יותר קצרה אולי? Last edited by Xinxy; 05-11-08 at 23:25.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אופס נכון, טיפש אני :\
עריכה: הצלחתי להגיע לדבר כזה: קוד:
C:\C>matrix.exe row 1: aaaaaaaaaa row 2: zzzzzzzz row 3: xxxxxxxxx row 4: cccccccc row 5: vvvvvvvv a a a a a z z z z z x x x x x c c c c c v v v v v your word:az az appears 10 times זה הקוד שעשיתי: קוד:
for(i = 0; i < MATRIX_SIZE; i++) { for(j = 0; j < MATRIX_SIZE; j++) { for(z = 0; z < howmany + 1; z++) { if(forCheck[z] == a[i][j]) { ok++; } } } } Last edited by Xinxy; 06-11-08 at 00:05.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|