![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
נשמע טוב, נראה אם היא באמת יותר טובה מויסטה וכמובן פחות כבדה...
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עסקים תמיד חייב להיות חוקי אבל ביתי אף אחד לא בודק
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
זה שאתה ומי שמסביבך לא קונים, זה לא עושה את זה נדיר, זה לא משחקים או תוכנות, זה מערכת הפעלה, שמבחינתי אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה, אלא שיהיה מקורי.
לא בחרתי לקנות ויסטה בעצמי, זה הגיע עם המחשב החדש, בידיעה שויסטה זה הדור החדש, ולכן אני לא מבין למה מוציאים כבר גירסאות חדשות של חלונות?? |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אני בכל מקרה בינתיים עם XP.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חסום
|
תגיד ?
איך אתה כותב שהיא מערכת מעולה לדעתך כשעוד לא השתמשת איתה ? ומול איזה מערכות השוואת ? ניראה לי שאתה מהילדים שחושבים שכל מערכת חדשה של win טובה יותר מהקודמת .. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
יש לי סקין של זה זה באאמת יפה מאוד..
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש אנשים שהם טסטרים של מערכות, והם נוהגים לבקר את המערכת הבטא לפני שהיא יוצאת לשוק, אז לפי מה שהם אמרו היא מערכת מעולה והרבה יותר טובה מויסטה (אבל מאוד דומה לה). ואגב, כל מערכת של ווינדוס יותר טובה מהקודמת, ואם יש לך מחשב מספיק חזק, תראה שויסטה הרבה יותר טוב ובטח שיותר נוחה(מנסיון האישי שלי). |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני עם ויסטה כבר מעל לשנה .. הכל מעולה במיוחד לאחר שיצאה חבילת שירות מספר 1 אבל מצריך מחשב חזק
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
לא יודע מה עם כולכם אבל ויסטה מעוד בעייתית !
חבר שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה עם ויסטה (חוקית כן אל תשחקו אותה ..) והיא עבדה רע ואז יום אחד היא עשת עידכון והוינדוס נדפק אני היה לי ויסטה וזה היה רע ! זה שהיא מהירה יותר מ XP ? בדברים מסויימים זה לא קשור היא עדיין חרא ויש דברים שלא עובדים עליה הרבה מאוד ! ד"א 98 זה הוינדוס הכי טוב למרות שאני לא משתמש בו ! הוא הכי מהיר שיש ! הכי טוב שיש ! וכמובן שמי שלא ידע XP זה בעצם 98 עם שיפורים ! וSREVIL בישראל היום עסק שאין לו וינדוס חוקי או תוכנה אחרת לא חוקית מזיינים אותו תאמין לי ! עושים ביקורות לאנשים בהפתעה .... |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לגבי מה שרשמת לגבי.... האחוז השנים שעושים להם ביקורת בארץ הוא אולי עשירית מחו"ל |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|