|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה: התחברות לאימיילים מהאתר
ראיתי אתרים שנותנים לגולשים שלהם
אפשרות להתחבר לאימייל שלהם מהאתר,כמו גוגל נענע וואלה וכדומה איך עושים את זה? ואם יש לכם הסבר מדוייק כולל קודים וקבצים. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
זה לא כזה פשוט שאפשר לתת קוד והנה זה...
תלוי באיזה שרת דואר משתמשים ובהרבה נסיבות אחרות. הכי פשוט זה להשתמש במשהו כמו google apps. תפרט מה בדיוק אתה רוצה לעשות, האם יש לך שרת יעודי או שאתה נמצא באחסון משותף. באיזה שרת דואר אתה משתמש או איזה פאנל יש לחברת אחסון. בקיצור תן כמה שיותר פרטים ואז יהיה יותר קל לתת לך כיוון. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה על תשובתך
יש אתרים כמו האתר הזה: http://www.start.co.il/ שנותנים להתחבר דרכם לאימיילים. איך עושים דבר כזה? האם זה מסובך מידי? אני מאוחסן על שרת http://lom.co.il/ תודה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תדייק בבקשה, האם יש לך שרת ייעודיי איתם שהוא רק שלך או שזה אחסון רגיל?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
פרסומת, למה לא להסתכל במה שהוא רוצה?
מדובר בקוד HTML פשוט למדי (וקצת JS בשביל להחליף בין הוטמייל לג'ימייל). תקרא על html forms. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חשבתי שהוא רוצה לתת אפשרות לגולשים לפתוח דואר אלקטרוני בדומיין שלו כמו שגוגל נענע וואלה וכדומה עושים את זה אציליהם.
אולי לא הבנתי נכון. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
השאלה אם הוא רוצה בעצם שהמשתמשים יתחברו אצלו באתר ויראו את כל הדואר וינהלו באתר שלו, או שהוא רוצה שירשמו שם משתמש וסיסמא יבחרו שרת דואר בלחיצה יעביר אותם לאתר המתאים.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
הוא אמר כמו בStart, בStart עד כמה שראיתי זה פשוט Form פשוט ששולח לאתר המתאים, מאוד פשוט.
אם הוא מתכוון להתחבר דרך האתר שלו לחשבון האימייל ולנהל את האימייל דרך האתר שלו, זה לא ממש פשוט ואני לא יודע אם זה קיים בכל הספקיות שהוא ציין, אני יודע שזה קיים בGmail.
# 9 |
חבר מתקדם
|
תודה לכם
אני רוצה שפשוט יוכלו להתחבר דרכי וזה יעביר אותם אוטומטית לדואר שלהם איפה שהם רשומים. לא לפתוח אצלי דוא"ל לאנשים. תודה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
למה לא להשתמש במה ש START משתמשים? יכול לחסוך לך הרבה עבודה הרי זה בסך הכל טופס שמעביר לעמוד מסויים עם הפרטים שהוזנו...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|