|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 81 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 82 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לך בעיה עם מרוקאים? רק שאני אבין.. |
|
![]() |
# 83 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 84 | |
חבר וותיק
|
מביקורת על ספי זה הגיע חספאם =\
![]() |
# 85 | |
Member
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 86 | |
חבר וותיק
|
ואתם לא יודעים איך הוא מדבר עפ אנשים
הוא בא אליי יום אחד ואומר סלביק נמאס לי אני יודע שיבגני עכשיו מחובר והוא מדבר איתך ואני אמרתי לו שיבגני לא מחובר ולא מדבר איתי אז הוא התחיל להתלונן והכול אז אמרתי לו שלמה הוא בכלל מתלונן אחרי שיבגני נתן לו חודש וחצי חינם ריסלר ואז הוא התחיל לרדת אליי ואומר איזה אשכנזי אתה ואמר שיבגני יבוא אליו בני דודים שלו מאשדוד קיצר הוא ממש ילד עלוב
![]() |
# 87 |
חבר על
|
יבגני, אני מוכרח להגיד שאתה אידיוט, שלא נפטרת מהחמור הזה כבר בהתחלה!
אתה אדם מוסרי עם עקרונות, ואני מעריץ אותך על זה. אני עד לכך שהיו בעיות בשרת, ויבגני לא סתם השעה חשבונות כי שיעמם לו. הוא אחד האנשים האחראים שאני מכיר, ואני לא מפקפק במילה ממה שהוא כתב פה. עכשיו, יוסי, ספי או איך שלא יקראו לך, תתחיל להוריד פרופיל, הפוזה של "הלקוח התמים" כבר לא תופסת בעיני ובעיני אחרים, אני ממליץ לך להרגע, יבגני יחזיר לך את כל מה שמגיע לך, וחבל שכך. ועוד דבר אחרון, עם כל הפיצויים שיבגני נתן לך, חודש וחצי ריסלר חינם! עשה בשבילך גיבויים במשך כמה ימים! ובמקום להוקיר תודה אתה פשוט מתפוצץ עליו? תראה יא חתיכת חמור, בעצם זה יותר מדי בשבילך, חרגול! זאת המילה המתאימה, תתחיל לחשוב קצת על אחרים ולא רק על עצמך, כי אני מבטיח לך שזה לא יעזור לך בחיים. אלון.
חבר מתקדם
|
תירא מה שהוא התריד אותך וקרא לך בשמות ממש ממש לא בסדר.
יש כמה דברים שלא עשית טוב אבל אתה מודה ואתה מפצה עליהם! אתה עושה נכון!! והוא ממש ממש כפוי טובה טוב לדעת ממש טוב לדעת!
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
לא קראתי הכל כי ברור שזה עבר מביקורת לסתם ריב.
נעול. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|