|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שרת יעודי להרצת שרת רדיו גדול
אהלן,
אני צריך בדחיפות שרת יעודי אשר יכול להחזיק שרת רדיו שמגיע לכ-350 - 400 מאיזינים .. אבל מקסימום מה שאני צריך עד 500 מאזינים. יש לי כרגע שרת יעודי שהשכרתי בחו"ל (השרת נמצא בגרמניה) והכל בסדר איתו אבל יש פעם ב... קפיצות שיש הרבה מאזינים. אני צריך שרת יעודי! צריך רוחב פס שיחזיק עד 500 מאזינים תתנו לי מחיר לחודש / 3 חודש / חצי שנה .. הצעות אם מפרט מלא מלא!! רק פה אני לא מתקשר לשום מקום וגם הודעות פרטיות... ציינו בבקשה מעבד ,זיכרון , רוחב פס , HD , הכל!!! .. עוד משהו חשוב - התמיכה יש שרתים שפשוט לא מחזיקים בעומס ונופלים על ימין ושמאל אני צריך מישהו שיש לו תמיכה אם זמינות גבוהה ותיקון בעיות אם השרת במהירות הכי גבוהה. בשבילי חשוב הזמן שיכול להתבזבז כי ברדיו יש חסויות ויהיה לי בעיות אחרי זה ... זה גם חשוב לי מאוד מאוד תודה. Last edited by SpiKerG; 16-10-08 at 19:15.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המלצה שרשמתי: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=58003 Last edited by Tal`s; 16-10-08 at 21:06.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אהלן,
בכדי לתת לך את השירות הטוב ביותר, אשמח לדבר איתך טלפונית ולהבין בדיוק מה הצרכים שלך. מתחייבים להצעה הטובה ביותר- גם בשירות. www.lom.co.il אבי- 050-7116677 hosting@lom.co.il , slav@lom.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
איכות השידור היא על 64KB ------- אגב אני אני לא מתקשר לאף אחד וגם אל תציעו לי בהודעות פרטיות מה גם שזה אנשים שהם לא עסק רשום... ---- עכשיו אני מקווה יש מספיק מידע. להציע רק פה. Last edited by FreshServ.Net; 16-10-08 at 21:18.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
אז הייתה לנו הצעה להציע לך אם בכל זאת תרצה לדבר טלפונית צור קשר. המשך לילה מקסים. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אתה מוזמן לדווח לי על אותם האנשים שהם לא עסק רשום בפורום ואטפל בהם. המשך יום נעים.
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() לקוח שנתיים אצל אבי יש אישור קבלה שאני לקוח שלהם, פה http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=68053
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|