|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אפילו שהוא התחיל את החודש השני, והזמנתי לו דומיין ב35 שקל מאבי כשהוא שילם 30 שקל לחודש. הסיבה פשוטה מאוד, טל מדבר רגוע, טל לא מתחיל לשחק אותה הוא מתנהג כמו בן אדם. זה שהיה טיפה עיכוב אני מצטער אבל הוא יודע שהיה לי בעיה קטנה עם אבי, כי אבי היה בצבא ולא יכולתי להשיג פאנל ניהול, אבל הוא קיבל את זה מאוחר יותר. |
|
![]() |
# 52 |
חבר בקהילה
|
911fm אם אתה שוקרי אני חותך את הזין שלי
יש כאן אנשים מעפנים באמא שלי מי שרושם פה תגובות הוא ילד כאפות במקרה חבר טוב שלי שלח לי לקורא את הנושא הזה כי אני קשור לרדיו סנטר אני מכיר את ספי כבר קרוב לשנה והוא בחיים לא יתנהג כמו שרשמתם ספי ילד טוב ולא עושה כאלה דברים זה דבר ראשון חלאס לדבר בפורומים שטויות כמו ילדים קטנים אז נכשלת במבחן בפיזיקה השם ישמור אפשר לחשוב...את מי זה בכלל מעניין ? מה אתה מסכן ?! ובקשר אלייך 911fm וואלה אין לי מושג מי אתה תאמין לי אבל מה שבטוח, שוקרי אתה לא !!! אל תדבר בחיים שלך בשם של שוקרי לא כאן ולא באף מקום אחר באינטרנט כי בסופו של דבר האמת תתגלה...במוקדם או במאוחר אתה רושם שטויות בקילו ולא נראה לי שאתה יודע מזה רדיו סנטר בכלל מי זה אורן ? אין כזה אחד ברדיו סנטר. שוקרי הוא המנהל היחידי של התחנה ! אז לסיום אני חוזר ואומר לך בחיים אל תרשום בשם של שוקרי לא הייתי מציע לך להסתבך סתם |
![]() |
# 53 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אדם סיפר לי עליו (עוד כשהם היו על שרת הרדיו של דיהוסט) והראה לי את האתר שלהם ובדקתי והם באמת לקוחות שלו. |
|
![]() |
# 54 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בואנה מה אתה מעפן איך זה יכול להיות שוקרי תגיד לי ??????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
# 55 |
חבר בקהילה
|
רק שתדע משהו
מי שהביא את האינטרנט לרדיו סנטר זה אני ואני הבאתי את חברת די הוסט לסנטר שוקרי בכלל לא יודע מי זה אדם נראה לך שיש לו זמן להתעסק בזה באמא שלי אתם לא יודעים כלום |
![]() |
# 56 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
קודם כל, שנה שפה כשאתה מדבר אלי למה אני לא אחד החברים שלך. דבר שני, הסברתי לך איך זה יכול להיות. יכול להיות שאתה צודק, אני לא יודע. לדעתי כדאי לחכות לתגובה שלו. Last edited by Dima; 19-11-05 at 01:46.. |
|
![]() |
# 57 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וואלה אני ידבר איך שבא לי אתה לא יודע כלום אז אל תספר פה שטויות דבר שלישי זה לא יכול להיות באף מקרה שוקרי לא רשם פה תגובות זה לא הוא באחריות. |
|
![]() |
# 58 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
דבר שני, אני מכבד אותך? אתה תכבד אותי באותה מידה ותכתוב לי בדיוק באותה השפה שאני כותב לך, ולא אני פשוט אפסיק להגיב בכדי לא לרדת לרמה שלך. |
|
![]() |
# 59 | |
חבר על
|
ציטוט:
הוא נימצא ברדיו הזה לא אתה, ואתה אומר עוד "דיברתי אם אדם". למה סתם להתווכח על משהו שאתה לא יכול להיות בטוח ב100%.
# 60 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בסדר בסדר, אני כבר לא מתכווח איתו על כלום, פשוט שיוריד את השפה זה הכל. גם כן, ערס צעצוע (לא אתה). |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|