|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[עזרה] אני משתגע, הכסנת נתונים למסד ושליפת הנתונים.
שלום.
עד אתמול, לא נגעתי ב PHP בכלל, פשוט לא הבנתי מילה, פשוט כלום. מאתמול התחלתי ללמוד בלי הפסקה. המטרה שלי היא לבנות מערכת ניהול תוכן פשוטה מאוד (!) פשוט להוסיף תכנים כמו טקסט/תמונה/לינק למסד ולאחר מכן שליפתו. בניתי משהו נחמד עם עזרה קטנה אבל בעיקרון אני בניתי הכל. מה שבניתי זה טופס עם "שם" ו "גיל", זה כאילו הפאנל ניהול שלי, נניח כל מה שהאתר שלי עושה זה מציג שם וגיל. בוא נראה קודים ואז אסביר שוב. index.php PHP קוד:
111.php PHP קוד:
כמו שאתם רואים לא השתמשתי במסד נתונים ולכן הנתונים לא נשמרים. למדתי במשך שעות, עבודה עם SQL, הורדתי מדריכים, קראתי מדריכים באתרים מאוד פופולאריים אבל לא הבנתי איך אני הופך את הטופס הפושט הזה למערכת ניהול תוכן הכי פשוטה שקיימת. למדתי פקודות כמו SELECT ואיך מתחברים למסד נתונים ועוד אבל ראיתי רק פקודות קצרות, לא ראיתי איך באמת כל זה עובד. מישהו יכול להסביר לי ואם אפשר בדוגמאות קוד איך אני מכניס את הנתונים למסד נתונים ולאחר מכן שולף אותם בצורה פשוטה? אני לא מבקש ממכם לבנות לי מערכת, רק לראות איך זה עובד, ומשם אני אצליח להתקדם לבד. נכנסתי לכל הקטע הזה רק ביממה האחרונה וקשה לי מאוד. אשמח לעזרה, תודה.
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם יש לך חבילת איחסון כלשהי אז ככה,
צור מסד נתונים חדש mysql database ווודא (בטוח יש לך) שיש phpmyadmin לאחר שתיצור מסד נתונים, תלמד איך להתחבר אליו ואיך ליצור בו טבלאות ב phpmyadmin ונמשיך משם.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ליצור טבלה זאת לא הבעיה הכי גדולה אבל בוא נתחיל מפה, שאני יצרתי מסד נתונים, לאחר מכן נכנסתי ל phpmyadmin וישר קיבלתי את המסך הבא:
http://www.siz.co.il/my.php?i=zmdm4jimemrf.bmp איך אני יוצר טבלאות ? זה הקטע הפחות מסובך, הקטע של התיכנות עם שליפת הנתונים והכנסת הנתונים היא הדבר הבעייתי. אשמח להמשך בעזרה, תודה רבה.
# 4 | |
Авторитет
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבלהם לא מלמדים איך יוצרים טבלה במסד..הם כותבים שם משהו "מתוך הסרט". איך אני יוצר טבלה? התחברתי ל phpmyadmin דרך השרת הביתי ב wamp. איך אני יוצר שם טבלה? בצד כתוב לי "בחר מסד נתונים" יחש לי שם mtsql או phpmyadmin או עוד משהו אני חושב. תודה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|