|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
גודל מסד נתונים, התקנת ג'ומלה, פורום וכ'ו.
שלום.
אני עומד לקנות שרת. אני רוצה להתקין עליו ג'ומלה. נגיד זה מה שאני מקבל: • 1 Domain Hosted • 100 MB Data Storage • 3 GB Data Transfer • PHP, Perl/CGI-BIN • 5 Subdomains • 1 MySQL Database • 5 MB MySQL Space • FTP Access • POP3/IMAP E-mail (No SMTP) • 24/7 Technical Support על מה הכי חשובל להתכל? אני מתקין ג'ומלה למשל, אני צריך מסד נתונים אחד, לא יותר. אני מקבל 5MB שטח במסד נתונים, זה מעט לא? כמה תוכן אני אוכל להכניס במערכת ג'ומלה עם 5MB שטח במסד נתונים? למשל סתם שאלה, כדי שאני יבין, איזה גודל מסד נתונים צריך הפורום הזה? מה אני צריך לבדוק? את השטח שאני מקבל או את השטח של המסד נתונים? אשמח אם תסבירו לי קצת מספרים, לאתר תוכן די גדול כמה איחסון אני צריך + כמה גודל מסד נתונים? ומה המחיר של זה בערך בחודש? תודה רבה.
# 2 |
חבר בקהילה
|
אחי מסד אחד של SQL ו-5MB זה ביזיון...
לדעתי זה לא יספיק כי לג'ומלה יש מלא טבלאות של הגדרות, מעבר להגדרות של התוכן. בסך הכל 100MB שטח? זה נשמע ממש מעט.... סתם מתוך עניין: כמה אתה משלם?
# 3 |
חבר וותיק
|
זה תלוי כמה תוכן תכניס בג'ומלה
וכמה משתמשים וכו' תחסוך לעצמך בעיות קנה שרת בגודדי\דרים הוסט 100+ GB איכסון תעבורה בכלל בשמיים 20- אינסוף מסדים קיצר תיהיה מסודר
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תודה.
![]() |
# 5 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
5-3 דולר בחודש.
שרתים מעולים. מתאכסן אצלם בחבילת DELUXE כבר חצי שנה. אחלה של דבר. שווה כל דולר. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דרים הוסט קצת יקרים יותר אבל גם טובים יותר אגב לפני שאתה בקונה באחת החברות בחול תחפש קופונים בגוגול תוכל למצוא 10-20% הנחה אני אז מצאתי 30% הנחה בקנייה מעל 50$
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הבעיה היא שאני לא מצבין באיחסונים בכלל.
אני רוצה להקים ולנהל אתר גדול ברשת. כמה שזה ישמע מצחיק, שכרגע אני משתמש באיחסון בחינם ובדומיין בחינם וכ'ו וכ'ו אבל אני רציני. יש לי מספיק כסף כדי לקנות עיצוב + לפנות למתכנת שיבנה לי מערכת שתתאים לאתר שלי. אני רוצה אתר ברמה גבוה, בקיצור אתר עם אלפי כניסות ביום. האיחסון הזה בגודדי יספיק לי? אני לא חושב, 3-5 דולר סחודש נשמע לי מחיר לחבילה די מסכנה אבל אם אתם אומרים.. מהו גודל האתר שאוכל לתחזק עם חבילה כזו בגודדי? כמה שטח יש לי? 100gb? וכמה שטח מסד נתונים? עוד משהו, אני לאתר אחד צריך מסד נתונים אחד לא? מה ההבדל בין איחסון ויסנדאוס לבין איחסון לינוקס? סורי אבל אני די בור בכל הקטע של איחסונים ובכלל שפות צד שרת. טנקס ![]()
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בגודדי מביאים 150 ג'יגה יש לך מחשב אני משער כמה מקום יש בו? קיצור אתה לא תמלא אפילו מאית מהשרת ההבדל המשמעותי שאתה צריך לדעת הוא שלינוקס מריץ רק PHP וווינדואוס מריץ ASP וPHP כל שאר לא משמעותי בשבלך (ASP וPHP שפות תיכנות) יש לך בגודדי בערך 20 מסדים הם יספיקו לך קיצר לך על גודדי ועצה שלי אם אתה לא מבין בזה תפנה למישהו שיקים לך הכל הקמתי כבר כמה אתרים שלמים ללקוחות עיצוב קידוד תיכנות דומיין שרת וכו' במחירים סמליים מאד בהצלחה דן.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|