![]() |
# 1 |
חסום
|
[עזרה] ביצירת קובץ הרשמה
שלום!
אני מסה לבנות הרשמת משתמשים ורציתי לדעת, שכאשר שדה אחד לא מולא/מולא כראוי. אז השם של השדה עצמו ישנה צבע. לדוגמה. אם מישהו שלח את הטופס, ולא הכניס את שם המשתמש. אז ה"שם משתמש" יהפוך ל"שם משתמש". או שאם המשתמש הכניס כתובת מייל, אך לא תקינה. אז ה"דוא"ל" יהפוך ל"דוא"ל"(הטקסט בצבע כחול ולא אדום מכיוון שהשדה מולא, אך רק לא כראוי). וליד השדה יופיע אייקון של "?" (ראו דוגמה: ![]() זהו קובץ ההרשמה: PHP קוד:
שנה טובה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מה שאתה אומר כרגע משתמע בהקצנה כך:
מה נישמע? זה הקוד שלי: תשפצו אותו!! דרך אגב יש אנשים שאומרים שהסקיל הכי טוב של מתכנת היא שהוא יודע ללמוד לבד
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל אין לי קצה חוט :S אני חושב שזה בJS, אבל לא בטוח. רק לפחות להנחות אותי איך אני גורם לטקסט להפוך לאדום. ומשם אני אנסה למצוא פתרון. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
google the next phrases:
js ajax auto completion js ajax jquery ajax mootools ajax dojo ajax prototype ajax sqrout ajax have fun btw - the last post before this one was written and posted from my mobile ![]()
# 5 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
כמו שהבנתי לפי ההודעה שלו, הוא רצה שאם שדה ה"שם משתמש" לא ימולא אז ה"שם משתמש" יהפוך לאדום, אם הוא ימולא לא לפי ההוראות אז הוא יהפוך לכחול. לדעתי אתה צריך לשחק עם ה: PHP קוד:
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
זה בעזרת JS.
אתה פשוט עושה פונקציה בJS שבודקת את כל נתוני הטופס, ואם יש נתון לא טוב מתייחסת לתיבת הטקסט שלו איך שאתה רוצה. ואתה קורא לפונקציה הזאת בonsubmit של הטופס. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
למה בONSUBMIT כשקיים הEVENT ONKEYUP? (בעת שחרור לחצן)
# 8 |
חבר בקהילה
|
אם כבר להשתמש בonblur, כשמשתמשים בonkeyup לא תמיד המשתמש יספיק לכתוב מה שצריך לפני שזה ידווח לו כבר על שגיאה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שמע, ממה שנראה עשית בדיקת נתונים עם PHP על השרת.
עכשיו מה שצריך, זה לעשות בדיקת נתונים עם JS, מה שלא מצריך מעבר דף והדפסת כל הטופס מחדש, וחוסך את חוסר היעילות. Google it. למה צריך גם אימות ב-PHP אתה שואל? כי אולי ה-JS כבוי? אולי אין JS? לא לוקחים כזה סיכון.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|