|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אתר של לקוח שלי - חוות דעת ..
הרגע סיימתי אתר ללקוח
![]() אתר לזיקוקים ^^ http://davieh.no-ip.org/Azar/ זה העמוד הראשי, יש סתם תוכן עמודים לבדיקה בלבד... הפאנל ניהול : http://davieh.no-ip.org/Azar/Admin שם משתמש TEST ססמא 123 הכל מוכן, רק נשאר עוד קצת אבטחה בפאנל ניהול ![]() וכמובן להעביר לו את האתר לאיחסון החדש :] הקידוד שלי 100% תיקני .. חוות דעת יתקבלו בברכה, ולא על אבטחה, כי את זה לא סיימתי עדיין, אלה על המערכת והאתר בכללי ^^
# 2 |
חבר בקהילה
|
כל פעם שאני מפרסם מערכת שלי, תמיד מישו משנה ססמא למשתמש ^^
אני פשוט יוריד רת הפונ' שעושה את זה פעם הבאה, קצת לכבד ... זה שניה בשבילי לשנות חזרה .. שיהייה, טיפה כבוד ![]()
# 3 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד !,
מתאים לנושא האתר, אבל יש לך בעיה קטנה, השתמשת באתר עם הפונט BN Calculator אין אותו לכולם ... ובגלל זה זה יציג כפונט רגיל.. את הפאנל ניהול לא ראיתי, כי לא הצלחתי להיכנס . |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה,
צריך לחשוב על דרך, שזה יוריד את הפונט למחשב של אנשים שאין להם אותו. ואגב עכשיו אפשר להיכנס לפאנל ![]()
# 5 |
חבר מתקדם
|
אהבתי את הפאנל ניהול מאוד, ושמתי לב לזה כי היה מוזר לי כזה שיש את הפונט באתר חחח כי זה לא פונט שבא
עם הוינדוס, אז רציתי לבדוק מתוך סקרנות אם עשית משהו שזה יוריד אותו איזה קוד או משהו באתר. לי יש את הפונט אז שמתי לב, זה שימושי אבל. אם אני אמצא קוד / משהו אשלח לך בפרטי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
ממ
זה ממש שטויות להשתמש בפונטים מותאמים אישית באינטרנט אתה מצלם את כל האותיות לGIFS אפילו עושה BASE64 לקבצים ואז בכלל לא מאחסן אותם בעמוד מסוים אלא בטבלה בDB ואז אתה אפילו יכול לתת למשתמש לבחור פונט (: התמונות ישקלו גג שבגג (אם דחסת כמו שצריך בTRANSPARENT GIFS או PNGS) 400 קילו ניצן ובקשר למערכת ממ חמוד עיצוב אפשר לומר לא הכי תותח - אבל מספיק בשביל אתר בסיסי..
# 7 |
חבר בקהילה
|
זה לא עיצוב שלי,
זה מה שהלקוח אהב, ובהתאם כמות ההשקעה שלו לעיצוב ... לגבי הפונטים לא הצלחתי מה שאמרת לי בפרטי. ניצן אפשר היום לעשות את זה בהמון שיטות יצירתיות, אבל אין לי את הזמן לזה, וזה לא כלול באיפיון של הלקוח. בכל מקרה, אם יש לכם דרך אחרת לעשות שזה יוריד את הפונט, זה יתקבל בברכה ![]()
# 8 |
חסום
|
נראה רע מאוד חחח
:\ לא הייתי משלם על זה 10 שקל |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
זאת דעתך,
אני אשמח אם תסביר את עצמך .. להגיד על משו שזה רע, זה הכי קל שבעולם, אבל לעשות לא.
# 10 |
חבר וותיק
|
אהבתי מאוד.
נאה נחמד לאללה. הפאל ניהול ממש יפה. כל הכבוד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|