|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקרות|Teck-IL קהילת הטיקטוניק של ישראל
בניתי אתר חדש התחלתי ללמוד טיקטוניק ואז ראיתי שאין אתר רישמי בישראל לנושא
חשבתי יש ביקוש מספיק גדול בישביל לפתוח אז פתחתי פורום אשמח לשמוע תגובות הערות והצעות http://www.teck-il.info הפורום עוד לא נפתח רישמית זה פעם ראשונה שאני מפרסם! תודה לגולן שהתקין לי את המערכת ולרועי על הלוגו אם הכל יילך טוב אני אנבה גם פורטל לפורום |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אסור לפרסם פורומים..
# 3 |
אקס מנהל
|
תתעדכן בחוקים.
ערכתי לך את ההודעה, אסור לחפש צוות לפורומים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
במילה אחת! מושפעעעעעעעע
עוד אוחצ'ה.. וואו אני לא מאמין שפתחת על זה פורום כמה מושפע צריך להיות! עיצוב נחמד. ודרך אגב אסור לפרסם מערכות מוכנות...
Last edited by TruTion; 20-09-08 at 21:56.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
על מה מדובר?
שהיתי באתר זמן די רב ולא הצלחתי להבין במה מדובר. מזל שיש שם סרטון בצד, הציל אותכם. אממ..זו מערכת מוכנה לא? אין כל כך הרבה על מה לתת ביקורת אבל בכל זאת, הלוגו ע-נ-ק! חצי עמוד! חובה להקטין ברבע לפחות! אני לא שמעתי על זה ככה שאני לא יודע עד כמה האתר יכול להצליח אבל בהצלחה, בכללי נראה חמוד מאוד ומי שיחפש קהילה טובה "לדבר הזה" שלא הבנתי כל כך מהו - ימצא. בהצלחה!
# 6 |
חסום
|
סליחה על הבורות . אבל מה זה ?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
גם אני לא הבנתי במדה מדובר, מזל שיש שם סירטון בצד
"במילה אחת! מושפעעעעעעעע עוד אוחצ'ה.. וואו אני לא מאמין שפתחת על זה פורום כמה מושפע צריך להיות! עיצוב נחמד. ודרך אגב אסור לפרסם מערכות מוכנות..." אולי אתה מושפע שחושב ככה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מה אתם תוקפים את הבן אדם ?
הוא מתעסק בדבר הזה, אוהב את זה , אז הוא פתח פורום בנושא. העיצוב עצמו נחמד, כדאי להקטין את הלוגו וכמובן להתחיל להביא קהילה. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
עם כבר פתחת אתר ובוא נגיד "השקעת" למה דומיין Info? דומיין כזה לא אהבתי את התצורה שלו ובכלל אני חושב שאחד מהשיקולים שלך זה לחסוך בהוצאות.
מערכת מוכנה בסדר, בנית פורום אבל איפה העיצוב איפה המשיכה לקהל הרחב? כשאני נכנסתי לאתר הזה עם כל הכבוד יצאתי בשנייה. ואני אף פעם לא אהבתי את הריקוד הזה וכן כשאתה מסתכל על אנשים שרוקדים ככה אתה ישר חושב שהם הומואים, וכן יש המון שרוקדים ככה היום לי אישית לא אכפת שיעשו מה שבא להם הם אוהבים את זה לא אני. קח את ההערות שלי ותנסה לשפר כמה דברים, בהצלחה!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|