![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
[דרוש] נושא לבלוג
שלום.
אני מעוניין לפתוח בלוג, השאלה היא הנושא? איזה נושא הייתם גולשים בו? אני מחפש נושא שיביא הרבה כניסות, כמובן שיהיו כתבות ומאמרים איכותיים . השאלה הנושא, אשמח להצעות. תודה. בברכה, מתי מנקס, יום טוב. *מנהלים מצטער לא ידעתי איפה לכתוב את זה, אתם מוזמנים להעביר לקטגוריה הנחוצה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
איך זה קשור לפורום תוכנה?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בלוג הוא יומן אינטרנטי. את סוג היומן תבחר אתה, אבל חובה יומן.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
>< שאלה מפגרת תאמת
שמע זה דיי ברור שאם תכתוב על טכנולוגיה אינרטנט גאג'טים מחשבים ספורט סקס וכו' - זה קהל היעד הכי גדול אבל מה יש אשכרה מיליון אתרים כאלו אז למה שיכנסו עליך? נגיד תפירה או משהו בסיגנון יש קצת אתרים וקהל יעד קטן יותר זה יחסי כזה ולהתחיל למצוא את ה"מקרה" הכי טוב זה עבודה שלך כך דוגמא מYOUTUBE אני צופה קבוע של SXEPHIL הוא עושה סירטוני חדשות כאלו ועוד כמה דברים ויש עוד כמה אנשים ולא קצת שעושים את אותו דבר ומיליוני בלוגים של זה אבל אני צופה רק בו שיהיה לך בהצלחה
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שיביאו לך רעיון שיביא הרבה גולשים לאתר שלך ![]() אתה לא רואה פה בעיה?
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אל תחפש נושא שיהיו לו הרבה כניסות וברוב המקרים = הרבה כסף.
תחפש נושא שמעניין אותך, שתרצה לכתוב עליו ושזה לא יהיה בגלל שיש הרבה כניסות. בהצלחה!
# 10 |
חבר וותיק
|
חח זה באמת נשמע לך כמו "טובה"..?
![]() אתה בא לפה ומבקש אתר ייחודי עם רעיון פצצה שיביא הרבה צופים -> אתר שמגלגל הרבה כסף.. אולי פשוט נשלח לך אותו בדואר? זה נראה לי קל יותר... הפורום הזה, ובכלל כל פורום כל שהוא... או כל דבר כל שהוא בסגנון, יתן לך אפשרות להגיע לרעיון, לא את הרעיון.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|