|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
אתרי החדשות האלו עוברים על כל החוקים.
יש הסכם בלתי כתוב(או אולי כן כתוב) בין הערוצי טלויזיה שאסור לפרסם מקרי התאבדות בשביל לא לתת למתאבדים עתידיים מוטיבציה נוספת בשביל להתאבד. אתרי החדשות עושים הכל בשביל הרייטינג..פשוט מעצבן. עריכה, נראה לי שבמקרה שמתואר למעלה הם יותר רצו להודיע על פקקים במקום להודיע על ההתאבדות(או שתרצו את כתיבת ההודעה על ההתאבדות בזה שהם פרסמו על פקקי התנועה) |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
אז ככה,
ראיתי את האשכול אתמול, לא הגבתי כי לא היה לי זמן אז אני מגיב עכשיו, לא יודע אם אמרו את זה קודם כי אין לי זמן לקרוא את שאר התגובות.. אז ככה מה שאני חושב זה, שהפורומים, והאינרנט בכלל הם הכלי אולי הכי טוב שיכול להיות בשביל למנוע מקרים כאלה.. פשוט המשטרה, או כל גוף אחר, צריכה להפעיל יחידה קצת יותר גדולה שמחפשת אחרי זה, ברגע שמצאו משהו, הדרך לטיפול קצרה מאוד.. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר חדש
|
נראה לי שכל זה סתם שמועות אני חושב שפורום כמו fxp בין הפורום הגדולים , ויש לו מתחרה שניסה להפיל את התיק עליו וגרום לו שיסגר ..
וגם הם היא כתבה בפורום זה לא אומר שצריך לסגור את הפורום כמו שהרבה אמרו פה אם זה היה פורום הוסטס אז מה הינו סוגרים את הפורום ? או משהו אחר ? יהי זכרה ברוך .
# 24 |
חבר וותיק
|
עצוב מאוד ..
# 25 |
חבר וותיק
|
בהחלט עצוב הדעה שלי לגבי התאבדות של בנאדם שפוי היא ליברלית לגמריי כלומר מי שבריא נפשית ורוצה לשים קץ לחיים שלו שישים
בכל מקרה מי שמעליי..מיסטר חתימה ענקית Last edited by tsART; 17-09-08 at 22:24.. |
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יאפ זה היה ידוע כמו שאתה בטח רואה סידרתי את זה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|