|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
עדיין לא הבנת את הראש שלי.
אבל.. שיהיה.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אסביר בצורה פשוטה יותר.
קח שני מעבדים המבוססים על אותה ארכיטקטורה, אותו נפח מטמון ואותו תדר בהנחה שישנו גשר פיזי בין הליבות (כמו כל מעבד נורמלי כיום) כשהאחד כפול ליבה והשני מרובע ליבה. באפליקציה לא מבוססת ספירת Threadים, הם יתפקדו בצורה זהה. היתרון היחיד של ריבוי ליבות הוא ספירת Threadים, אין הבדלים בתדרים. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
בקיצור,
כרגע עדיף כפול ליבה, אבל תלוי איזה דגם. קח את Q6600 ואת E8400, לאחר המון השוואות באתרים אחרים, יצא שה- E8400 נותן ביצועים הרבה יותר טובים מה-Q6600, למרות שקיימות יותר ליבות. כמו שאני רואה את זה: E8400 - נותן ביצועים יותר טובים במשחקים. Q6600 - ירוץ הרבה יותר טוב עם תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו'.. אבל שוב, זה תלוי בדגם המעבד. המרובע ליבה שאפשר להתלהב ממנו זה כבר Q9XXX. המתחרה האמיתי של E8400. זאת דעתי. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
יכול להיות..
אבל אם תעשה OC נחמד ל Q6600 של קצת מעל 3.00GHz תקבל Quad תותח ![]() Last edited by LanKo; 10-11-08 at 07:54.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
וואלה.. מה אתה אומר? ויש לך ביסוס לזה?
מעבדי QUAD משפרים את החוויה הכללית שלך ואפילו מבטיחים לך שקט לטווח הרחוק. אז.. בוא נשמע, מה יותר טוב במעבד כפול ליבה לבין מעבד QUAD? ממליץ לך בחום אם אתה הולך על QUAD ללא ספק Q6600, אם אתה הולך על כפול ליבה E8400, לשתיהם ביצועים מעולים. בהצלחה ברכישה ![]() גבריאל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|