|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
הרי המערכות משתנות חחח
נדלקתם עליהן עכשיו אבל חכו עוד איזה חודש .. גם אצלי המערכת לא משהו :| ואני גם באלקטרוניקה כיתה יב' . |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
אני היחידי פה שעושה 4 יחידות מתימטיקה?
![]()
# 23 |
חבר וותיק
|
מערכת זוועתית,
כיתה רק הולכת וגודלת למרות שהיה צריך להיות בדיוק ההפך. הוסיפו 5 ילדים בערך לכל כיתה(6 כיתות) ם.ם על היום הראשון היה מכות חח, בין ילד חדש לערס היה מצחיק חחחח
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
כנ"ל חחח
יום שישי יום פנויייי סטלללההה חמישי שישי יוצא ![]() מי שהכין תמערכת דפוק :\ כל מי ש 3 יחידות במתמטיקה יש לו איזה יום עם שעת 0 אנגלית ואז שעתיים חופשיות :S מטומטם! אבל לא נורא שמים בלוקר נרגילה והכל בסדר חחח |
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
השקתי את הצמחים, זזתי לעבודה, חזרתי מעבודה, קצרתי קצת פירות והתחלתי לאכול (מה שהוביל לשריפה לא קטנה בפה). זהו.
![]() |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר על
|
יש לי 42 שעות בשבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה זה מלא!
|
![]() |
![]() |
# 27 |
תודה על תרומתך.
|
פירות = הפלפלים האלה שאתה מגדל?
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
חח.. הרגתה אותי עמרי..
קיצר עליי עבר אחלה יום, ממש נהנתי, אתם יודעים כיף לראות את כל החבר'ה.. את התלמידים החדשים וכו'.. (ד"א אפילו את המורים והמקס"ים).. אז ככה ביבי נתניהו בא לבקר אצלנו, אז עשינו לו מסדר כבוד (בית ספר צבאי).. ולמדנו אולי שעה.. כל השאר חפירות, וזהו.. מערכת אחלה, קריעת תחת אבל נחמדה.. 15 אלקטרוניקה 10 מחשבים 4 מתמטיקה.. (ירדיתי נמאס לי לשרוף את התחת).. 5 פיזיקה 4 אנגלית.. וכנראה גם 5 מחקר החלל, אני צריך לבדוק.. וכמובן את כל החרטא שמחייבים ללמוד... ד"א מישהו יודע מתי יש ציוני בגרות? עריכה: שחכתי לכתוב.. רק 5 ימים בשבוע.. ![]() Last edited by ani; 01-09-08 at 20:02.. |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
^^
אתה בטכני של חיל האוויר?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|