![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שלום מבקש את עזרתכם בדעתכם
שלום אני מעוניין לקנות נייד לצורכי עבודה
לא יותר מידי אבל קצת פוטושופ וקצת ftp ניהול אתרים שלי בכל אופן אני מחפש מחשב חזק אבל לא יותר מידי אשמח מאוד אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט הבא 4,190 ש"ח מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T5750 2.0GHz ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X768 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400MG 256MB זכרון 3072MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Toshiba 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11A/B/G כרטיס רשת LAN 10/100 מודם פקס 56Kb Bluetooh יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה PCMCIA ,FireWire ,SPDIF TV-OUT,יציאת רשת ועכבר Touch הטבות לרוכש מחשב נייד זה: עכבר אופטי ותיק לנייד או אנטי וירוס Noroton 2008 במתנה משטח קירור לנייד Spire PacificBreeze ב-109 ש"ח מדבקת G-Cube מעוצבת המגנה על הנייד מפני שריטות ב-35 ש"ח 3 חודשים smile012 אינטרנט מהיר ניתן לשדרג לאחת מערכות הניידים המושלמות הנמצאות בתחתית הדף קישור לאתר היצרן לצפיה מלאה בנייד (360 מעלות) לחץ כאן חניה חופשית בכל הסניפים לקבלת הסבר ולמפת הגעה לחץ כאן יתרונות הנייד: מקלדת רחבה (ספרות בצד המקלדת) 103 מקשים כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8400 לא משולב שנתיים אחריות במעבדות אייבורי מחשבים מצלמה מובנת 1.3MP יציאת FireWire זכרון 3072MB מערכת הפעלה Windows Vista Home Premuim ניתן לרכישה עם Windows Vista Home Basic או Windows XP Home/Pro אחריות שנתיים אחריות במעבדות ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות (אחריות ע"י היבואן הרשמי) |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה פחות או יותר המחירים, המפרט של המחשב הזה בהחלט יספק אותך, תלוי אם אתה הולך להסתובב איתו הרבה בחוץ..
התשובה היא? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
האמת שדי הרבה נראה לי
מאיזו סיבה אתה שואל?חיי בטרייה? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
ל
"לצורכי עבודה לא יותר מידי אבל קצת פוטושופ וקצת ftp ניהול אתרים שלי" לא צריך מחשב כזה חזק...רבע מזה גם יספיק... |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אתה תסתובב איתו הרבה המשקל והמימדים שלו זה דבר חשוב,ואני מניח שיצא לך לראות מחשבים עם מסך 15.4 והם לא הכי קטנים.
אם תוכל תבדוק מימדים ומשקל של מחשב שיתאימו לך,אני מציע לך לבדוק גדלי מסך 15.4,14.1 ו 13.3.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|