|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
PHP - כמות התווים - איך בודקים?
אהלן, יש לי שני שאלות:
1. יש לי מערכת תגובות, שמכילה את הנתונים: "שם, תוכן". אני רוצה להגביל את השם ל 16 תווים, איך אני עושה את זה? maxlengh הוא לא פתרון -> אפשר לעבור אותו בקלות. ניסיתי לבדוק עם : strlen אך הוא קולט עד 8 תווים, ולא 16 כמו שאני צריך. ניסיתי לבדוק אם קיים התו ה 17 במשתנה: קוד:
if(isset($name[17]) ... באיזו דרך אפשר לבדוק את כמות התווים? 2. יש לי טבלה רגילה, ובתוכה מוצגות התגובות של המשתמשים. הבעיה שאם משתמש מגיב תגובה ארוכה (כמו: שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששש) זה פשוט קורע את הטבלה, במקום לרדת שורה. מה אני עושה בקשר לזה? תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקידוד של הדף/מידע הוא UTF8?אם כן,תשתמש ב mb string function
http://il.php.net/manual/en/function.mb-strlen.php
# 3 |
חבר מתקדם
|
עובד מצויין, תודה!
לגבי שאלה 2, הבנתי שאפשר להשתמש ב overflow-x (CSS). איזה פרמטרים הוא יכול לקבל חוץ מ hidden,auto,scroll? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה! |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה מוזמן לנסות, כנראה שלא הגדרת את הפרמטר הרביעי בתור true שמבצע את הקציצה.
PHP קוד:
# 7 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|