![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון רציני
אהלן
אני מתכנן להרים כמה אתרים עם הרבה תמונות (10 ג'יגה של תמונות) מחפש אחסון שיכול להחזיק נגיד אממ 11 ג'יגה אחסון, ותעבורה כמה שידרש (מתחיל מ100 ג'יגה עם אופציה לשלש את עצמו לכיוון ה300-400 ג'יגה תעבורה בחודש) בנוסף שיהיו מלוא הפונקציות לאחסון עיקר הדברים שלא היו לי עד עכשיו: הפניות MX RECORDS הגבלה על דומיינים (יש לי משהו כמו 100 או 150 אז תחשבו איך אני עושה את ההפניות אליכם) מסדי נתונים - אני מחזיק משוה כמו 10-15 מסדים שחלק גדולים חלק גדולים מאוד וחלק קטנים (מעל 100 מגה) אני צריך מחיר חודשי לשרת הזה וצריך איזה בנאדם שישב מולי במהלך איזה שבוע בערך בשביל ההעברה של כל הדברים אליכם אם אתם לא רוצים לחשוף את עצמם אפשר להזרים הצעות מחיר לפרטי או למייל nitsanbn@gmial.com בברכה ניצן
# 2 |
מנהל ראשי
|
אכסון שיתופי לא יתאים לך,
אתה זקוק לשרת יעודי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
העניין הוא פשוט,
כמות המשאבים שאתה מבקש על שרת שיתופי, בהנחה שתנצל אותם בפועל.. לא תפגע רק בך כלקוח, אלה גם בלקוחות אחרים של חברת האכסון, לכן אני לא מעלה על דעתי סיבה שחברה תעשה צעד כל כך לא חכם. שים לב, השוק רווי בחברות שיאמרו ויעשו הכול על מנת שתהיה לקוח שלהם, או במילים אחרות, oversell - ייתכן ותמצא חברה שתציע את המפרט שביקשת, אבל בסופו של דבר, כאשר תנסה לנצל את כל המשאבים האלו.. יראו לך את הדרך החוצה. מעולם לא הייתי בעד VPS כך ש..קשה לי להמליץ לך עליו, אבל מבחינה יבשה, כלומר.. מבחינת המשאבים הנדרשים לך, גם VPS הוא פתרון. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
את האמת לא אישית אין הרבה ניסיון בנושא בגלל זה שאלתי בשנית
ד'א מה אתה אומר על החבילת BABY אצל HOSTGATOR? יש על מה לדבר? הם מציעים 300 או 500 ג'יגה מול 3TB או 5TB תעבורה זה אוברסלינג רציני, אבל אני מאמין שאם אני אגיע למספרים האלה הם ידאגו לעשות עם החשבון שלי משהו לא?
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפיתרון שהכי מתאים לך זה שרת יעודי, הדרישות שלך גבוהות מידי בשביל שרת שיתופי וד"א גם רוב החברות בחו"ל לא מסכימות לדטאבייס גדול מ 100MB ולכן זה יהווה בעיה בשבילך. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
כל חבילה שמציעים לך בחו"ל, קרא את האותיות הקטנות - כלומר: האם יש הגבלה על גודל מסד הנתונים? האם יש הגבלה לכמות השאילתות לשעה למסד הנתונים? האם יש מגבלה לכמות הפרוססים שהחשבון שלך יכול ליצור באופן כללי ועוד ועוד ועוד.. הכוונה היא כזו, יש הרבה פיתוי לקנות בחו"ל בגלל החבילות חסרות ההגיון שהם מציעים, ו..להרבה אנשים זה מתאים, "עיניים גדולות" או יותר נכון "אני קונה 100 ג'יגה שטח דיסק, למרות שאני צריך רק 10 מגה" וזה גם מה שהחברות רוצות ומתבססות על זה. לאנשים שבאמת צורכים משאבי שרת.. אף אחד לא ייתן לך מתנות, ואם זה לא יעלה לך כסף היום, זה יעלה לך מחר (להעביר הכול מקום, לכסות על הנזקים, אובדן הכנסה וכו'). |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
וזה שהחברה הזו עוד באויר, מוכיח רק שמי שקונה משם אחסון, לא באמת משתמש בכל המשאבים. כמו שדניאל אמר לך, כדאי לך לקרוא את הTOS שלהם לפני שאתה קונה מהם, כי אתה עלול להיות מאוד מאוכזב. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|