![]() |
# 1 | |
חבר על
|
קניית מחשב
שלום,
אני מעוניין לקנות מחשב, שישמש אותי להרצת משחקים (גם כבדים לדעתי), וכמובן לגלישה וכדומה.. זה צריך להיות מחשב חזק יחסית שיחזיק עוד כמה שנים. מה העלות של מחשב כזה? בנוסף אם תוכלו לתת לי מפרטים (לא צריך מסך מקלדת עכבר וכדומה), במחיר 3000 שקל, 4000 ו5000. תודה... באזור ה4 אלף שקל, יוכל להריץ משחקים וכל מיני? חשוב שיהיה עם כל הדברים שצריך... מחשבים שמצאתי עד כה, איך הם: http://www.ynet-shops.co.il/shop/tem...tionId=7704844 מחשב נוסף, שנראה לי יותר רציני ציטוט:
Last edited by OxyGen; 23-08-08 at 20:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הייתי הולך על המחשב שציינת מ- Foxpc.
רק הייתי מחליף מארז ל- CM-690
![]() |
# 3 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
מארזAntec Three Hundred (300) Gaming NO PS₪3751ספק כוחCorsair 550VX 41A @ 12V₪483
חח עושקים אותך :P |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
היי,
למה עושקים? מה המחיר של זה במקומות אחרים? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
לא עושקים ולא נעליים , בכל מקרה תשאר עם הספק של סיסוניק שעדיף על הקורסאיר.
מארז ל- CM690 שדווקא בפוקס ממש לא יקר (יחסית) אתה מתכנן CF ? אם כן תחליף לוח ל- P5Q PRO של אסוס הלוח הזה זבל יחסית אליו. אם אתה לא עושה CF תקח P5QL-E של אסוס שמגיע בביצועים לרמתם של לוחות H.END של ג'יגבייט. בנוגע למעבד+קירור - בחירה מעולה. תתחדש |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
בקשר ל-P5QL-E אני אברר עלויות. עוד משהו, שמעתי ש-Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS קטן יחסית, וקשה להכניס אליו את הכרטיס מסך (במידה והוא נכנס), מישהו פה יודע על זה במקרה? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יש לי בדיוק כזה מפרט רק עם hd4870 מארז nzxt tempest וספק crosair 550vx והוא תותח.
אני בטוח שגם הhd4850 יעשה את העבודה בקלות. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |