|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
אפשר להתקשר בשבת.
האם הוא ציין שהוא צריך איכות של 96 ? במקרה,והוא ירצה את כול ה-100 באיכות 96. נגדיל את רוחב הפס,את זה נבדוק איתו ביחד במקרה והוא ירצה. בינתיים אני מציע לפותח האשכול להתקשר ולברר עד הסוף את הנושא. יוני.
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 22-08-08 at 20:23.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
שאלתי כמה רוחב פס יש לך בשרת .. אתה ננת לו הצעה של 100 מאזינים .. אז אני שואל כמה רוחב פס יש לך בשרת זה הכל ... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
100MBIT פרטי,(לא הנחת שימוש).
![]() |
# 14 |
חסום
|
שלום לידור ,
אשמח להפנותך למבצע חדש שבו פתחנו בסוף השבוע . להלן הקישור : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66613 תוכל לבחור את אחת מהחבילות המופיעות בהודעה ולהנות משירות איכותי ומשרת יציב , בהתחייבות ! בנוסף , תוכל להנות מהיתרון שברכישה מחברה בעלת ותק של 4 שנים , שמודעת לצרכי הלקוחות בתחום אירוח האתרים ומסוגלת לספק את מה שהיא מבטיחה . לא מאמין לי ? שאל לקוחות שלי . נשמח אם תיצרו עימנו קשר : באמצעות הדואר האלקטרוני : הנהלה ותמיכה טכנית : admin@extreme-serv.co.il מחלקת מכירות : sales@extreme-serv.co.il באמצעות הטלפון : משרדי החברה : 03-9508772 שעות פעילות : ימים א'-ה' בין השעות : 09:00 בבוקר ועד 16:00 אחה"צ ימי ו' : הקו פנוי להשארת הודעות וקבלת הזמנות דחופות באמצעות הטלפונים הניידים של החברה . מספרי טלפון ניידים : הנהלה ומכירות : 052-6336532 מכירות : 0524736511 (אלמוג) תודה ושבת שלום ! Last edited by Extreme-Serv; 22-08-08 at 20:56.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|