|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה, משקפיים זה לא כזה נורא ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
פעם גם אני ניסיתי לשים עדשות לקח לי הרבה זמן איזה חצי שעה ולפעמים לא הצלחתי אז ויתרתי.. אבל היום כשאני שם (לא תמיד כי אני לא צריך רק בלילה..) אז זה תוך 2 דקות בשתי העיניים.. זה עניין של תרגול
# 13 |
חבר על
|
אגב,
לא מזמן הייתה תוכנית ואמרו שעדשות מגע ממש ממש לא בריאות לעיין ועם וקרה ששמתם מילי מילימטר לא נכון את העשדה ותיהיה שריטה בקרנית יכול להתחיל להיות זיהום בעיין ואפשר להשאר עיוור - מה גם שהמון רופאי עיינים ממליצים משקפיים ולא עדשות. לנושא- אסור! פשוט לישון עם עדשות , במקרה אם אתה רוצה להיות עיוור רק אז אפשרי. אגב חשוב לציין יש אנשים אשר משתמשים בעדשות חד פעמיות ומשאירים את העדשות למ'ס ימים , אני ממליץ לזרוק אחרי שימוש של יום אחד . העדשות הללו לא עדשות שאפשר להשאר אתם למ'ס ימים!! אבל הכי הכי טוב זה לא להיות עם משקפיים ולא עם עדשות ![]() כי אני מכיר כמה אנשים ששמים ל"פוזה" משקפיים וחושבים שזה יפה (?) אגב בארצות הברית זה ב"אופנה" הדבר שציינתי . ראיתי שם המון מפגרים שהולכים עם משקפיים (כן,לא משקפי שמש - אלה משקפי ראייה . והם עם המשקפיים סתם ככה) |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב. יש אנשים שמשקפיים באמת מתאימות להם ![]() ג. הכי טוב שיהיה לך ראיית 6-6 ולא תצטרך משקפיים בכלל ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
ואו בדקתי עכשיו מחירים
יש לי מספר גבוה 7 בכל עיין וצילנדר עדשות בשבילי עולות 800 שקל לשנה חודשיות לשנה יוצא יותר יקר איזה 1000 ומשהו באסה |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
פעם ראשונה הייתי שעתיים אצל האופטמטריסטית [עדשות], עכשיו אני שם את זה בדיוק בעשר שניות בשתי העיניים..
עניין של תירגול זהו :} נסיון של שנה וחצי + טיפה :} |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|