![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
רעש במחשב
שלום,
*אם אשכול זה אינו פורסם במקום הנכון, אבקש להעביר, ולפעול ביד רכה. המחשב שלי עושה המון רעשים, ואם אני מתקרב אליו, אני רואה שהרעש מגיע מהמעבד. היום, פתחתי את המחשב והיה המון המון אבק, ניקיתי את כולו ובנוסף המאורר שלמעלה, לא היה קשור לכלום, אז גם אותו פירקתי וניסיתי לסובב אותו, הוא לא הסתובב טוב, לכן שימנתי אותו. וכרגע אני רואה שהוא לא עושה רעש ומסתובב היטב. המעבד - גם שם נמצא מאורר וגם אותו ניקיתי ושימנתי, אחרי שסגרתי את המחשב וחיברתי הכל. הדקלתי אותו, יש רעש חזק, אפילו יותר ממה שהיה קודם. ואני שומע שזה בא מהמעבד. מה אפשר לעשות? שוב לפתוח? ואז? כי כבר אין אבק שם, אני לא יודע מה הבעיה. ![]() אשמח לפתרונות וליעוץ. Last edited by Gil-S; 17-08-08 at 12:58.. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
פשוט תחליף כבר מאוור חדש למעבד, נראה לי שהוא כבר עשה את שלו.
היום יש המון ערכות קירור למעבדים במחירים לא גבוהים בכלל. |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
תבדוק מאוורר של ספק כוח, שם כרטיס מסך ושם מארן אם יש
ותבדוק שאף חוט לא משתפשף על זה בטעות...
חבר בקהילה
|
ציטוט:
המחשב שלי 5 שנים ולא החלפתי כלום חוץ מהוספת זיכרון ודברים קטנים. לגבי ערכות קירור, בשביל מה הם? זאת אומרת, מה הם בדיוק עושים? הרי, אם אני רוצה לקרר אני יכול לעשות חורים במארז, לא? ואיפה שמים את הקירור? אין ממש גם מקום במארז הזה. ולנושא - אין לי ממש כסף לקנות מאורר, כמה בערך זה עולה? ציטוט:
בכרטיס מסך אין עוד מאורר. ושום חוט לא משתפתף, כי את הדבר הזה בדקתי טוב לפני שסגרתי. אבל..תודה בכל מקרה Last edited by Gil-S; 17-08-08 at 12:50.. |
||
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יש מאוורר שאני יכול להמליץ עליו והוא Alpine 7, עולה 60 שקל והוא מתאים כמעט לכול הסוקטים האפשריים.. .s775 ,754 ,939 ,AM2 |
|
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
השאלה היא, איך אני מחבר אותו? זה קשה? מכיוון שיש שם רק 2 חוטים בצבעים שונים שמחוברים למאורר. וכאשר אתה אומר מאורר למעבד...המאורר השני שבמחשב הוא אותו הדבר כמו במעבד. |
|
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() ובד"כ אחרי 5 שנים החומר שיש בין הצלעות למעבד ניהיה כמו אבן ובגלל זה כשאתה מושך את המאוורר גם המעבד יוצא איתו ... , הייתי מציע לך לתת את זה למישהו שמבין (למרות שהתהליך עצמו מאוד פשוט , אבל נצרך ידע בסיסי.) |
|
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אוקיי אז ככה, במחשב שלי ישנם שלושה מאוררים. הראשון - למעלה, לא ראיתי ממש לאן הוא קשור. אותו ניקיתי ושימנתי והוא עובד כראוי וזה בדוק! השני - הספק כוח, אותו גם ניקיתי. והוא זה שדומה לראשון. אני פתחתי את הקופסא ושם היה מאורר, הספק כוח אותו ניקיתי. השלישי - המעבד, אותו לא הצלחתי להוציא, לכן ניקיתי רק מבחוץ. אז תיקון קטן, הרעש יוצא מהספק כוח. מהמאורר ששם. אז מה אתם אומרים? להחליף את המאורר הפשוט הזה? כמה הוא עולה? ואולי הרעש יוצא מהמעבד, אין לדעת. Last edited by Gil-S; 17-08-08 at 13:11.. |
|
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אם יש לך כסף, תשקיע בספק כוח חדש ..
אני לא יודע אם יש מאוורים שמתאמים לספקי כוח :| ספק כוח נע בין מחיר 100 ש'ח ל יותר מ 400 ש'ח לפי דעתי . החלטה שלך . |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הרעש תוקן..הבעיה הייתה משום ששכחתי לסגור את הקליפסים במעבד.
תודה לכולם על העזרה. ![]() אפשר לנעול ![]() ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|