הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 10-08-08, 21:19   # 1
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי solcito צפה בהודעה
הם לא שונאי יהודים, סתםאוהדי ביתר הלכו והתסיסו את הכל כמו תמיד....
פשוט הקבוצה היריבה שלהם מזוהה עם היהודים שם מאז ומתמיד, אז מן המתבקש שהם יהיו נגד היהודים (לא פוליטי והם לא אנטישמים, סתם מריבות ספורט כמו שכולנו מכירים ומעודדים).
מה קשור לאוהדי ביתר??! לא שמעתי פעם אחת את זה מאוהד ביתר! זה פורסם בכל העיתונים וזה היה ידוע גם הרבה לפני זה..

המקרה פה זה לא המקרה של פיינורד שמקללים יהודים בגלל שאיאקס מזוהה עם יהודים.
אני מצטער לומר לך שהפולנים הם בין העמים הכי אנטישמים בעולם.
  Reply With Quote
ישן 11-08-08, 06:55   # 2
solcito
חבר מתקדם

מיני פרופיל

solcito לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ariel20059 צפה בהודעה
דווקא אחד השחקנים שלהם אמר שכמו שבבבית''ר לא ישחק ערבי אז אצלהם לא ישחק יהודי
חח, על זה נאמר המשפט הוצא מהקשרו. תוכל בבקשה אם יש לך לתת את כל הפיסקה של זה? אני לא כ"כ זוכר מה הוא אמר בדיוק אבל הוא לא התכוון במדוייק למה שאתה חושב. זה נכון שהם לא יקבלו יהודים לקבוצה שלהם, אבל נו אפשר להבין את זה .לגנות ולהחשיב את זה דבר מאוס, אבל בכל זאת אפשר להבין. האוהדים בארץ עם כל הכבוד סתם חננות... כל קבוצת אוהדים ממציאים לה כינוי, זה נחמד אבל זה חננות שמשחקים אותה חחח... אבל נו אנחנו לא משוגעים חח יש לנו מלחמות אחרות כאן. למשל הפועל גנבו למילאן את האולטרס, ביתר משחקים אותה גנגסטרים לטיניים, נו שיהיה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sport צפה בהודעה
מה קשור לאוהדי ביתר??! לא שמעתי פעם אחת את זה מאוהד ביתר! זה פורסם בכל העיתונים וזה היה ידוע גם הרבה לפני זה..

המקרה פה זה לא המקרה של פיינורד שמקללים יהודים בגלל שאיאקס מזוהה עם יהודים.
אני מצטער לומר לך שהפולנים הם בין העמים הכי אנטישמים בעולם.
אייקס לא מזוהה עם יהודים, יש סיפור ארוך שאני לא זוכר אותו... קיצר הם בעצמם לא יודעים איך קישרו את הסמל שלהם ליהודים....
פיינורד מקללים? אני יודע שיש אנטישמיות בעולם אני לא טיפש חחחח... אולי גם וילסה, אבל לא ראיתי עד עכשיו שום דבר שהם עשו נגדנו, הכל קטע של להפחיד את בית"ר....

כמה שאני שונא את בית"ר, יש להם את הקהל מספר אחד ברעש. שזה דבר חשוב מאוד, אני בטוח שאם ביתר היו עוברים אותם כולם היו אומרים שזה בזכות האוהדים לא בזכות הכסף של גידאמק....
האוהדים של בית"ר מהיום של ההגרלה חיפשו לעשות בלגאן (שזה דבר מבורך, אני בעד כל עוד אין פצועים)...
קיצר ככה זה כדורגל - הכל מעורב, פוליטיקה (נראה עכשיו אוהד בית"ר מדבר על הנושא הזה), כסף, דת ולפעמים סתם מוצאים משהו נוח להיטפל אליו.

בכלל, לאוהדי בית"ר אסור בכלל לדבר על גזענות....
די אתם לא מייצגים את המדינה, כולה קנה אתכם בן אדם עשיר שעוד מעט גם יברח מבית"ר...
אז נו תשלטו כאן עוד 3-5-5 שנים, יש לכולנו סבלנות... לא יהיה כאן מה שקורה למכבי בכדורסל.

עד עכשיו רק מכבי חיפה והפועל ת"א (אני לא אגיד שגם בני סכנין קצת כי ההודעה הזו אנטי בית"ר יותר מדי חחח) ייצגו את ישראל בכבוד, למה? כי יש להם מסורת....
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום