|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלת חוקיות לגבי מודעות google adsense
יש את הפורום fxp.co.il
האתר מכיל קישורים לתכנים שמפרים זכויות יוצרים. אני רואה שמפוזרות באתר פרסומות של גוגל כמעט בכל מקום כולל העמוד הראשי ובעמוד הראשי יש קישורים לפורומים כמו "משחקים להורדה" "תוכנות להורדה" וכו'... אכן מותר לפרסם ככה? אם אני ארצה לפרסם ככה גם בפורום שלי לא תהיה עם זה שום בעיה מבחינת גוגל? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
גוגל שמים לב רק למוזיקה וסרטים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זה אסור לי ביטלו 2 חשבונות בגלל זה .. יש אנשים שתמורת 200 300 שקל בחודש הם שמים אצלך באתר מודעות גוגל לרווחים שלך
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי, אתה רומז שהנהלת FXP משלמת למישהו 300 ₪ כדי שישים את הפרסומות שלו ?
בררתי את העניין היטב כמו כולם כשחסמו לי בפעם הראשונה שלחתי להם מכתב למה לכך וכך לא חוסמים והם ענו מוזיקה וסרטים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
כן ב FXP יש מוזיקה .. אולי לא עולמית אבל ישראלית יש בטוח בכל אופן הציעו לי כמה הצעות לשלם תשלום חודשי על מודעות של גוגל והרווחים ילכו אלי לא משנה כמה רווח יהיה
# 6 |
חבר מתקדם
|
אם YNET יציעו לך את זה אני אשלם על זה פי שניים, מתחת להם בקצב הזה עם הרווחים בזמן האחרון של גוגל אני לא בטוח ש300 השקלים יחזרו אליך גם בוואלה.
שלח להם מכתב, אין לי רעיון יותר טוב. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מה הקשר YNET ?
# 8 |
חבר מתקדם
|
הקשר הוא שבקצב שהערך של הקליקים יורד אפילו אם YNET יציעו לך הסכם שתשלם להם 300 על הצבת פרסומת זה לא ישתלם לך
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אה חח עכשיו הבנתי כן זה נכון אני לא יודע למה זה קרה פתאום אבל ממש אין רווחיות גדולה מזה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|