|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שלום לכל חברי הוסט אחרי הרבה זמן [: עבודה חדשה שלי
שלום לכולם אחרי זמן מה שלא פירסמתי פה עבודות שלי
הינה עבודה חדשה שלי לוגו חברת שרתים הלוגו בהחלט מוצא למכירה יש לציין שאת השם של הלוגו אפשרי לשנות בעט הקניה וכו' לפרטים נוספים הנכם מוזמנים לייצור קשר בפרטי http://img154.imageshack.us/img154/3...hdabatigd8.jpg אפשרי גם כן חוות דעת וכו' תודה שתיהיה לכולם חופשה נעימה... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חחח הכל גנוב מ www.biglvl.com חבל
חשבתי ששתפרת , אפילו הלוגו אותו דבר , אותו צבע אותו הכל ! ![]() שמתי לב לעוד ההעתקה שלו שימו לב ! האתר שהוא בנה : http://www.radio-volume.co.il/radio/ האתר של סקיצה בנה : www.manta-fm.co.il דומה ?! אני חושב שכן ויש עוד לדוגמא התמונה של השרת בבאר שלו שימו לב מאיפה היא לקוחה ! www.power-host.co.il ושוב מי עיצב ? סקיצה ! אז חמוד תפסיק לשכפל את עצמך וגם את העיצובים שלך ושיגמר פה העידן של ההעתקות ! זה נהיה מגעיל תקח את זה לצומת לבך , שיהיה לכולם יום טוב ! Last edited by morsabag; 27-07-08 at 06:56.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
באר הכל שלי על מה אתה בכלל מדבר! אני לא רואה שום דבר דומה |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
סקיצה עשה לי את הלוגו קודם כל לפני שהוא עשה למנטה אתם יכולים לברר ככה שלהעתיק אני לא בנוגע ללוגו החדש שעשיתי זה עשיתי מחומר שלי עם זכויות ושום דבר לא מועתק |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הכל מעותק |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
רואים אותו אפקט בכל האתרים :P
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
בקשר לזה שהעתקץ מ-BIGLVL רואים את זה ממש.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
בקשר לראשון אוליי..
כל השאר לא, זה גם לא אשמתו של כל העיצובים של סקיצה נראים אותו דבר, הכל הוא עושה אותו דבר. עיצוב טוב גבר (: |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
לא יודע אם העתקת או לא.. אם לא אז זה מאוד נחמד שפר את הלוגו הוא לא מתאים לשאר הבאר.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|