|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
תקלה בטופס asp צריך עזרה למציאת הבעייה
קוד:
<%@ Language=VBScript %> <HTML> <HEAD> <!--#include file="meta.html"--> <META NAME="GENERATOR" Content="Microsoft Visual Studio 6.0"> </HEAD> <BODY> <% num=Request.QueryString("num") application("ConStr")="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="& server.mappath("loaomelahem%_%^_^.mdb") set db= Server.CreateObject("ADODB.Connection") db.Open application("ConStr") set rs=server.CreateObject("ADODB.recordset") sq = "update nes set date='"&Request.QueryString("date")&"',, name='"&Request.QueryString("name") newsname='"&Request.QueryString("newsname"), subject='"&Request.QueryString("subject")&"', nes='"&Request.QueryString("nes")&"' ,'"&Request.QueryString("title")&"',pic='"&Request.QueryString("pic")&"' where num="&num 'Response.Write sq rs.Open sq,db,3,3 Response.Write "<P align=center>החדשה עודכנה בהצלחה<BR> " Response.Write "<a href='update_nes_table.asp'>להזנת כתבה נוספת</a><br>" Response.Write "<a href='nes.asp?num="&num&"'>לדף החדשה<br></a>" Response.Write "<a href='update_nes_table2.asp?num="&num&"'>לעדכון הכתבה</a><br>" Response.Write "<a href='admin_menu.asp'>לדף הניהול</a>" %> <!--<BR> אנא הפעל את המשתמש דרך הדואר האלקטרוני שהזנת--></P> </BODY> </HTML> לא יודע מה הבעיה... אולי זה בעייה של השרת באיזה הגדרות... כתובת הדף בשרת http://www.gamix.co.il/insert_nes_table2.asp זה אמור לתת לי איזה הודעה משהו אפילו שזה קובץ שרק מכניס את הנתונים... אממ עזרה? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חו. מהERROR הזה שזהוא לא מציין על בעיה בקוד, אני רואה הרבה מאוד בעיות בקוד.
ניקח למשל את שאילתת הSQL: PHP קוד:
לפי מה שראיתי את משתמש במסדר מסוג ACCESS מה שאומר שאתה מזין לשדה מסוג "DATE" או שולף משדה "DATE" תשים #" בצדיים ולא '". הקוד התקין(עם הפסיקים במקום וכו..): PHP קוד:
והכי חשוב זה שהבאתה לנו כתובת של עמוד השליחה אבל את כל הנתונים אתה מקבל מהכתובת דבר שלא ציינת בכתובת שנתת לי אלה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|