|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא נותן לך את העריכה?
או נותן ארור כלשהו? |
![]() |
![]() |
# 12 |
Whatever
|
אי אפשר להציב משתנים כאשר יש גרש בפונקצייה (לדוגמא, echo 'hello $name'; לא יעבוד, ויציב את $name כ string).
אתה יכול לעשות echo 'hello '.$name; וזה יעבוד, אבל לא בתוך הגרש.
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וחבל לפתוח אשכול נוסף, השאלה שלי איך אוכל לאבטח את האתר בצורה מספיק טובה שלא יפרצו לי בקלות? ממש תודה רבה לכם חבר'ה! |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
PHP קוד:
תחפש בפורום או בגוגל יש מספיק מאמרים וטיפים בסייסים ובסייסים יותר שיעזרו לך.
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
קראתי כמה מאמרים על האבטחה, השאלה אם אני מוריד אם הפונקציה mysql_error(); או מציב במקומה שגיאה משלי זה יאבטח יותר תאתר? ועשיתי אינג'קט SQL באתר שלי ואני לא רואה שהעמוד מקבל שגיאות הוא פשוט נשאר באותו הדף נניח:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 16 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה צריך להציב בערך הזה משהו שידפוק את השאילתה..(יענו המשך של שאילתה) או משהו כזה.. אם זה id(ערך מספרי) תעשה לפני הבדיקה PHP קוד:
ציטוט:
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
גם אצלי יש... בכל שאילתה יש לי פונקצית שגיאה וניסיתי לשבש אצלי את השאילתה ולא הראה שוםם שגיאה... ודווקא אם אני מבטל את הפונקציה שגיאה הוא לא יראה את השגיאה אם השאילתה משובשת ותציג נתונים שיכולים לפגוע באתר, אני הזרקתי קוד ששיבש באתר אחר את השאילתה והוא הציג שגיאה והראה את הטבלה במסד שמדוברת עליה ומכאן.. השמיים הם הגבול, אז לדעתי עדיף להשחיל שגיאה משלי לא? ובכל מקרה אני לא מצליח להגיע לשגיאת MYSQL באתר שלי דרך אינג'קט SQL... גם שיש פונקצית mysql_error();
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|