|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוץ מזה יש גם סוגים אחרים של אוורסלינג. אני מניח שגם פה חברות שעושות אוורסלינג על אף שהם הוגנים ואולי אפילו יקרים. למכור 120% משטח האחסון בשרת זה בהחלט לגיטימי אם למשל החברה יודעת שבפועל הלקוחות לא ישתמשו ביותר מ-70 אחוז (למשל) |
|
![]() |
# 12 |
אקס מנהל
|
אגב, יש חברות בארה"ב שמשווקות אחסון אתרים בצורה הרבה יותר "מקוממת".
נותנים אוברסלינג מטורף במחיר מצחיק, אבל בתקנון כתוב במפורש שאם יהיו יותר מידי http connections הם ישעו את האתר מהשרת. אני לא יודע כמה זה זלזול או לא, אבל זאת צורת שיווק והיא עובדת מצויין בארה"ב ועל תמיכה בכלל אין מה לדבר, תמיכה במייל שמבוססת על טמפלטים של תשובות מוכנות וגם אם בכל זאת אתם מתקשרים לשם, אתם תאלצו לחכות חצי שעה לפחות עד שהודי יענה לכם ואתם תצטרכו להסביר לו לאט ובצורה סבלנית מה הבעיה בשרת, אחרת הוא פשוט לא יבין אתכם (יצא לי לעבוד עם הודים באחסון אתרים, אמנם יותר בנסיבות של עובד, אבל מבחינת ההבנה, הם אטומים). ככה שאוברסלינג של 10GB לפה ו-10GB לשם זה באמת לא משמעותי. |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
בארה"ב בלי לזלזל הם קונים שרת VPS ממש נחמד ב50דולר, שזה כלום!
מה לעשות ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת.. פורחת כמו שאני הולך לשירותים כל יום כן? אבל ארה"ב היא ארה"ב וישראל היא ישראל.
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() בממשק בעל תמיכה בריבוי ליבות, המערך יעבוד בצורה חכמה. גם בממשק בסיסי בעל תמיכה בריבוי Threadים (כמו כל מערכת כיום כמעט) יהיה שימוש בכל הליבות. אתה סתם משמיץ את Intel פה, בלי שום בסיס (או שאין לך מושג על מה אתה מדבר). ![]() |
|
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אני לא משמיץ את אינטל, אני אומר תיאורטית.. תסתכל על ה4 ליבות.. יש מקרים שרק 3 יעבדו ולא כל הארבעה.
אנחנו סוטים מהנושא, עומרי אז מה אמרת אתה בעד או נגד? ![]()
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
Overselling הוא הימור במחינת הספק, מה שאומר סיכוי ממשי לכך שהמשתמשים לא יהיו מרוצים עם התוצר הסופי. כלומר... אני נגד.
מעבד עם 4 ליבות הוא לא Overselling. כל הליבות פעילות (בצורה כזו או אחרת) בסביבה המתאימה. זה שאתה מנסה להריץ Windows 98 או משהו בסגנון על מעבד שכזה, זה כבר עניין אחר. |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
ברור שזה לא אובר סלינג מעבד עם 4 ליבות.. זה בחיים לא יהיה גם דבר כזה כי אין אפשרות כמעט להגיע לדבר כזה בתחום כזה
אבל ניסיתי להראות את העיקרון של העיקרון בדבר הדיון. אני שמח שהבנת.
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אין שום הימור באוורסלינג. תמיד אפשר להוסיף עוד שרת. הדבר היחיד שיכול לקרות זה שמלא לקוחות בה זמנית יחליטו לנצל עד יסוד את חשבון האחסון שלהם ואז כל המקום יתמלא ואז תיהיה בעייה. אבל מנהל חברת אחסון חכם ידע להוסיף שרת לפני שמגיעים למצב שכל המקום מנוצל.....
|
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין שום הימור? זה חלק מהפרשנות למושג. כשיש לך את המשאבים, לא מדובר ב-Overselling.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|