![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה בקשר לDA
שלום לכולם, קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט בגלל שסגרו את פורומים מדריכים אז אין לי ממש מושג איפה לפתוח אתזה, אני ישמח אם תעבירו אם זה לא הפורום המתאים.
חבר שלי ארגן לי חסות על האתר שלו ויש לי עכשיו כתובות yyy.xx-x.com(הY זה כאילו השם שלי) עכשיו אין לי את המספר שלו בפלאפון וגם הוא לא מתחבר לשום תוכנת מסרים ככה שאני לא יכול לשאול אותו. כשאני מתחבר לדריקט אדמין גירסא 1.3 משהו כזה אז אני ניכנס למנהל הקבצים ואז לPUBLIC_HTML ואז אני מעלאה את הדף פתיחה וזהו. עכשיו השאלה שלי אם אני רוצה להעלאות תמונה, אחרי שאני מעלה איך אני יודע את הכתובת? ואיך אני יכול לעשות שזה יהיה ככה: yyy.xx-x.com/logos/logo1.jpg ואם אתרים אז יהיה רשום WEBS כאילו וכו'. אני ישמח אם תהנו לי על זה וגם אם אפשר מדריך בסיסי למישתמש המתחיל בDA. (הכפתור עזרה באתר שמה ממש לא עוזר לי ם.ם אין שמה את מה ששאלתי)
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
למה לא להעלות לFTP וזהו?
כעיקרון התיקייה public_html יושבת בתיקייה של דומיין מסויים, ומשמשת כ-ROOT PATH של אותה תיקייה (כלומר אם הדומיין הוא domain.com, אז זה יהיה domain.com/logo1.jpg). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תוכל להסביר לי מזה הFTP הזה ואיך אני יודע אם יש לי כזה חח? ^^
ותגיד איך אני עושה שזה יהיה נגיד מסודר בתיקיות, כאילו יהיה LOGOS/ואז שם הלוגו או WEBS/ושם האתר וכו'
# 4 |
חבר מתקדם
|
כצה טעויות כתיב...לקח מלא זמן עד שהבנתי
![]() בכל מקרה כמו שאמרו פה - public_html - היא התיקייה שאת התוכן שלה מייד יראו אחרי הדומיין מה הכוונה? שמת קובץ בתיקייה הזו שקוראים לו dd.gif אז תגיע אליו ככהdomain.com/dd.gif(או במקר שלך עם סאב דומיין) תיקייה ובתוכה קובץ?dom.com/folder/file.gif וכו'... איך? "הוסף תיקייה" "העלאה קובץ"
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתה נכנס לכתובת..
ftp://yy.xx-x.com:21/ *בדפדפן. ואתה כותב בשדה UserName את שם המשתמש שלך ובשדה PassWord את הסיסמא. ועכשיו אתה מתחבר. יש לך תיקייה Domains תיכנס אליה. ואז ל yy.xx-x.com ואז ל Public_html ושמה תעלה את קבצי האתר. מקווה שעזרתי! בברכה, יורי. Last edited by WCMS; 21-07-08 at 13:29.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מגניב אבל במה זה יותר טוב חח? D:
זה ניראה אותו הדבר רק בעיצוב אחר >.< אפשר הסבר איך אני עושה מין תיקיות כאלה בדומיין?(הסבר למעלה בתגובות שלי) איך אני מעלה לשם גם? איך שמה כפתור העלאה או משהו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|