|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הייתי לקוח של בזק איזה 5 שנים, עכשיו ההורים שלי עשו הכל משולב [אינטרנט טלוזיה פון ] בהתחלה היה ממש טוב , היום לא יודע אני מרגיש שפעם הוא היה יותר מהיר.. וממ הייתי חוזר לבזק=]
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הכי אני אוהב שהוט מאשימים את הספקית... הספקית מאשימים את הוט.. הוט שוב פעם מאשימים את הספקית.. זה יכול להמשך ככה 20 שנה עד שתתחיל להרים את הקול עליהם.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
הוט = החברה הכי שקרנית וגרועה שיכולה להיות.
גועל נפש פשוט, הם מנצלים את הפיצול של הספקית \ הוט. תמיד אוהבים לטרטר אותך מאחד לשני. ניתוקים באינטרנט באופן עצמאי כמעט קבוע . מהירות אינטרנט ירודה . בתור לקוח לשעבר של בזק, ושל יס במחינת טלוויזיה . בזק, בחיים לא הייתה לי התנתקות \ נפילה. ובהוט, בטלוויזיה הם יעדיפו שאתה תקח מברג ותתן בעצמך אם משהו מתקלקל, המון תקלות ובעיות שידור. לסיכום, כל דבר חוץ מהוט .
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
לדודה שלי יש אנטרנט של hot כבר 4 שניים אף פעם לא היו לה בעיות וגם שהיו זה נפתר אם איפוס של המודם וכדומה.
בנוגע לבזק אני מחובר לבזק כבר 8 שניים ואני יכול להגיד לך שאם לא כאלה טובים היו לי מילון בעיות,זמן המתנה עובר את ה-15 דקות בזמן לחץ! ושאין לחץ יענו לך רק אחריי 6-8 דקות. לוקח להם כל כך הרבה זמן לחפש סיבות לבעיה שאני כבר מציא לו, אולי נאפס את המודם? תבדוק את הנתונים של הקו? תראה אם המודם מסוכנן טוב? וכו.. בקיצור בזק לא יותר טובה מהוט. נ.ב בזמן האחרון אין חודש שהאנטרנט לא נופל לאיזה 3-4 שעות זה בעיכר בלילה הרבה אנשים לא מרגישים... |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אני לקוח של בזק ואני יגיד לך את האמת, אני מרוצה מאוד!
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נפל לי האינטרנט ם.ם ואם אתה משחק במשחקי רשת, אז עדין בזק, עם המחשב עגלה שלי והאינטרנט הישן שלי אין לי לאגים בשום משחק!
# 17 |
חבר בקהילה
|
יכול להיות שיש לחברות בעיה עם התשתיות במקום המגורים שלכם.. אצלי למשל כניראה יש בעיה כי כבר המון זמן אני מתלונן על בעיות אבל מצד שני יש אנשים שאומרים שאצליהם אין שום בעיה.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
אני 7 שנים עם 013 על בסיס תשתית של הוט ואין לי בעיות :\
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
הוט
Last edited by EBSites; 17-07-08 at 12:55.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
לא יודע מה איתכם, לי מעולם לא היה אינטרנט ופון של הוט..
אינטרנט - מאז שאני זוכר שאני גולש באינטרנט זה היה של בזק בינלאומי. הכי טוב. לא זוכר נפילה אחת שלהם. (רק משהו למפני שנתיים כשהם עשו שדרוג תשתיות שלהם בכל גוש דן, אז לא היה אינטרנט לאיזה יום אחד). סה"כ מרוצה מאוד מבזק. ואמיר אתה צודק, אתה חייב דחוף לעבור ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|