![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יאוו למדתי ל006, המון ,במיוחד חקירת טריגו ולא היה בסוף חח.. ולא הבנתי בשאלה עם הגרפים איך מחשבים את האינטגרל , אז לא עשיתי תסעיף הזה ..:S ו005 הלך מעולה בסביבות 95 (:
![]() |
# 32 |
אחראי קהילה
|
כל דבר מתווכחים,
שכל אחד יעשה מה טוב לו. האשכול "איך היה בבגרות?" אז תענו על זה. |
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שאלה 1 הייתה קלה ברמות....... בכלל לא היו לי בעיות עם המספרים... בעקרון לפי התשובות עשיתי הכל נכון, חוץ מסעיף אחד שהוא חצי נכון אצלי. קיצור המגן 88 הורס לי. ![]() מורה מעצבנת, הלוואי שנה הבאה יחליפו לנו אותה..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ברצינות, לאן אתה מצפה להגיע? |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
תסביר לי את ה"גישה"...איזה גישה...?
אז עשית שלושה בגרויות..וואו...עוד שנתיים תגיע לחיים האמיתיים ותבין כמה בגרות זה "חסר ערך" (או לפחות...פחות חשוב ממה שאתה בטוח חושב שזה)...כמה זה יחסית..פרט שולי....כמה אפשר בלעדי הבגרות... לאן אני מצפה להגיע?....אתה מדבר אליי כמו בן 40 עם נסיון חיים....המצב הוא כזה..אני גדול ממך, איפה שאתה עכשיו אני כבר הייתי...לנסות ללמד אותי על "עובדות החיים" יהיה לך קשה בהתחשב בזה שאתה עוד לא במצב שלי ולעומת זאת..אני הייתי בשלך. |
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל הבגרויות שעשית בכיתה י' זה משחק ילדים...... הבגרות הכי נמוכה שלי בי' הייתה בפיסיקה - מכניקה 93 וזה בלי שהשקעתי יותר מדי. השנה זה סיפור אחר לגמרי...... שנה הבאה יהיה לך הרבה יותר קשה (למרות שתלוי איזה מקצועות לקחת....). |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הכל שאלה של הכנה, אתה עכשיו מסתכל על זה מנקודת מבט של מישהו שסיים את זה ויכול בקלות לומר "איי.. לא היה חבל על הזמן שהשקעתי.." אבל אם תחשוב רגע איך תוכל להתמודד עם מבחנים באוניברסיטה, שלא ניסית אפילו להתמודד עם בגרויות, שקלות בהרבה. |
|
![]() |
![]() |
# 38 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תראה לי מישהו שמשלם 25 אלף שקל לסמסטר בשביל לא ללמוד.. |
|
![]() |
![]() |
# 39 |