|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
בכללי - מאוד מאוד נחמד.
בגדול - אתה חייב לעבוד על ה POSITION שלך, הוא די מבולגן במיוחד בטקסטים
חבר על
|
לא רואים שום דבר, וגם כואב בעניים.
|
![]() |
# 13 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא יודע, בהיר לי מידי.
מ.תיכנות
|
המבנה של האתר לא הכי טוב, הוא צר, והאתר בהיר מדי, החיתוך של האתר ממש לא טוב, הכל מורכב מטבלאות, וכל הCSS זרוק על הקוד עצמו ולא מסודר.
הטופס יצירת קשר, כמה שנראה לכם שהכי טוב מפורט, אנשים לא אוהבים למלא טופס ארוך, הכי טוב שתתנו להם לבטא את עצמם, שם מלא, פרטי יצירת קשר, סיבת פנייה וטקסט, זה מספיק ![]() במקביל, אין שום טקסט אינפורמטיבי על העסק, אתה צריך להבין, הטקסט הוא הכל, עזוב חיתוך, עיצוב, מבנה של האתר וכו', בלי טקסט אינפורמטיבי שיתפוס את העין של הלקוח, אין לך הבדל מאלפי העסקים האחרים בארץ, וכשלא כתבת אפילו שורה אחת על העסק ומי אתם.. אין סיבה שיקנו אצלכם ולא בעסק אחר. ואגב.. בלוגו של אחד הפרויקטים שלכם, כתוב: advenced internet aplications, מילה אחת, morfix. |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
תודה על התגובה שלך.
![]() אין כרגע תוכן וכו' ואני יודע זה סתם ניסיון כזה עדיין לא פרסמתי בשום מקום בזביל זה ביקשתי בקורת ![]() שכתבתי את זה לא היה לי ממש תוכן בראש וצריך לשבת על זה ממש טוב אז דחיתי לאחר כך. טופס יצירת קשר יטופל כנראה. קידוד אני קידדתי למרות שאני לא עוסק בזה אז מן הסתם שלא יהיה מושלם... אחר כך יהיה קידוד רורמלי לחלוטין שיהיה צורך. בקשר לשגיאת כתיב חח זה לא בגללי אבל אשמתי שלא בדקתי לפני... סבבה גם יטופל... תודה רבה. |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
נראה טובמאוד, אך הבעיה שזה מאמץ יותר מידי את העניים.
חבר מתקדם
|
לא עובד =[
|
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
כן מחקתי מהשרץ
![]() נא לנעול ![]()
|
|